MANDAG 28. OKT 2024 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 220KR

THE MESSTHETICS & JAMES BRANDON LEWIS(US)

Har du nogensinde tænkt over, hvad der vil ske, hvis man sætter tidligere Fugazi-medlemmer på scenen sammen med en anerkendt jazz-saxofonist? Svaret kan du få, når The Messthetics og James Brandon Lewis indtager Loppen til vild og fri leg med musikken den 28. oktober!

"Jazz punk jam”-bandet, The Messthetics, har endelig fundet deres sjæleven. Trioen, der består af de tidligere Fugazi-medlemmer Joe Lally, Brendan Canty og Anthony Pirog udgav deres selvtitlede debut i 2018, men i 2021 slog det hele klik, mens bandet stod på scenen og spillede “Serpent Tongue” for fuldt skrald med den anerkendte jazz-saxofonist James Brandon Lewis. 

The Messthetics kunne ikke slippe idéen om, at der var flere soniske afkroge at udforske med Lewis efter koncerten sluttede. Den 15. marts løftede den nyskabte kvartet sløret for deres første album The Messthetics & James Brandon Lewis, der blev udgivet via det legendariske pladeselskab Impulse!. Pladen udforsker en bred sonisk palette fra hårdtslående funky grooves til melankolsk jazz, fra ekstatisk art-punk til improvisation over dub-rytmer. 

Gå ikke glip af den absolut eksplosive kemi på scenen, når rocklegender møder en jazzlegende til vild og fri leg med musikken på Loppen den 28. oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 28. okt 2024
Add to Calendar