ONSDAG 30. OKT 2024 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 150KR

CROWS(UK)

Kragerne er landet! Crows’ mørke og viscerale post-punk er tilbage på Loppens scene for første gang siden, de varmede op for METZ i 2015. London-kvartettens tredje album, Reason Enough, har været lang tid undervejs, men udkommer endelig i september - et album der kommer til at trække Crows’ adrenalinfyldte lyd ind i et helt nyt territorium. 

Crows startede i 2015 og har siden da samlet en legion af fans og kritikerros en masse for deres mørke og viscerale postpunk og deres notorisk rowdy koncerter. Gruppens debutalbum Silver Tongues (2019) placerede dem fermt på den britiske alternative musikscene, hvor de allerede i deres tidlige karriere kunne bryste sig med at have delt scene med IDLES, Wolf Alice, Girl Band, Metz og Protomartyr. Opfølgeren Beware Believers dykker ned i en dystopisk undersøgelse af Storbritanniens politiske forfald, der sættes i forbindelse med personligt forfald og selvrefleksion på en plade, der er lige dele glubsk og hedonistisk. 

Nu er deres tredje album på trapperne, og i den anledning har James Cox (vokal), Steve Goddard (guitar), Jith Amarisinghe (bas) og Sam Lister (trommer) udskiftet deres lille øvelokale i Homerton, London med “et finurligt lille studie”s tykke vægge. Reason Enough er nemlig skabt i krypten under et tidligere katolsk kloster og kirke i Gloucestershire, hvilket har sat sit aftryk på det kommende album.  

Resultatet er 10 sange, der udforsker Crows soniske alsidighed. Crows punk-ånd er stadig intakt på Reason Enough, men lydbilledet er mere raffineret og modent end nogensinde før. Melodierne fylder mere på Crows tredje skive, der gemmer et par indie-bangers under de forvrængede guitar og hårde trommer, “rather than being all-out punk”, som Goddard ville sige. Bandet har arbejdet med producer Andy Savours (Black Country, New Road, My Bloody Valentine), der har givet albummet den sidste lak i form af en renere lyd, der ikke går på krompomis med bandets autenticitet. 

Reason Enough rammer en perfekt balance mellem vildskab, dystopisk eksistentialisme og en kræsen afart af indie-rock. Sidste gang Crows stod på Loppens scene var som et spædt band i 2015, da de varmede op for METZ, og vi glæder os til at se deres mere raffinerede vildskab på scenen den 30. oktober! 

Koncerten præsenteres i samarbejde med smash!bang!pow!, og forsalget begynder fredag den 5. juli. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 30. okt 2024
Add to Calendar