LØRDAG 10. SEP 2022 - KL 21.00
UDSOLGT

SOCCER MOMMY(US)

FRANCIS OF DELIRIUM(LU)

Amerikanske Soccer Mommy ramte en noget uheldig timing med udgivelsen af sit andet album, 'Color Theory' fra 2020, men får i år rettet op på det. Den begavede sangskriver og rockmusiker drager nemlig endelig på Europatour, og denne gang med et nyt album, 'Sometimes, Forever', i bagagen. Oplev Soccer Mommy live på Loppen lørdag d. 10. september.​

I disse år giver en række kvindelige musikere tiltrængt nyt blod til amerikansk alternativ rock, som fx Phoebe Bridgers og Loppen-aktuelle Lucy Dacus. Ét af de fremadstormende navne man finder på listen er Sophie Allison alias Soccer Mommy, der i 2018 debuterede med det anmelderroste album 'Clean', som indtog førstepladsen, da The New York Times kårede årets bedste album. Og opfølgeren fra 2020, 'Color Theory', var endnu en perle i rækken.

"I don’t know how to feel things small / It’s a tidal wave or nothing at all” – fra sangen ’Still'

Med 2022s 'Sometimes, Forever' får den 24-årige sanger, sangskriver og guitarist cementeret, at hun er en af de mest begavede sangskrivere på den amerikanske rockscene lige nu. Albummet er spækket med anerkendende nik til synthfyldte undergenrer indenfor new wave og goth, og er muligvis hendes mest dristige og mest æstetisk eventyrlige værk til dato.

Bag knapperne på 'Sometimes, Forever' finder man producer Daniel Lopatin, også kendt som Oneohtrix Point Never, hvis seneste arbejde bl.a. inkluderer Uncut Gems-filmscore og The Weeknds store hit ’Dawn FM’. Selvom matchet kan virke uventet, viser samarbejdet en beslægtet kreativitet, hvor Lopatins grænseløse syntharbejde komplementerer Soccer Mommys veludførte kompositioner. 

Soccer Mommy har tidligere gæstet Danmark - bl.a. har givet en storrost koncert på Ideal Bar - og nu er tiden endelig kommet til Loppen, hvor Soccer Mommy indtager scenen til september.

Support: ​Francis Of Delirium
Francis Of Delirium er en forening mellem to generationer med en rockvision. Den ene halvdel af bandet er Vancouver-fødte Jana Bahrich, 19, der synger, skriver sange og spiller guitar med en fascination af 90'ernes grunge - en epoke, hun ikke selv oplevede, men føler sig stærkt forbundet med. Med hende på trommer har hun Chris Hewett fra Seattle, der er 30 år ældre end hende. Den Luxembourg-baserede duo blev dannet, efter Jana blev venner med nogle klassekammerater, der spillede i et familieband med deres far: Chris. Deres partnerskab kan virke usædvanligt, men det giver bestemt mening, da begge er kreativt influeret af grunge-bevægelsen (især Nirvana og Pearl Jam).

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 10. sep 2022
Add to Calendar