TIRSDAG 28. MAJ 2024 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

DEATHCHANT(US)

LUCID GRAVE

Med et mix af en Thin Lizzy-agtig protometal og Melvins-lydende sludge, er amerikanske Deathchants lyd både groovy og doomy. Til foråret tager heavyrockkvartetten på turné med deres tredje album ’Thrones’, og du kan opleve det hele live på Loppen d. 28. maj.

Deathchant er en Los Angeles-baseret heavyrockkvartet, der blev dannet i 2018, som blander hæsblæsende rock’n’roll og NWoBHM med et tungt nik til den gyldne æra af guitarharmonier og Marshall stacks. 

I front har Deathchant guitaristerne T.J. Lemieux (Psychedelic Speed Freaks, Child, Babylon) og Doug Stuckey (Banquet), som veksler mellem sammenvævede melodiske løb og støjfyldte soniske raids, og med en energi, der notorisk hænger fast hos fans længe efter, at showet er slut. Lemieux og Stuckey komplimenteres af en tordnende og vedholdende rytmesektion bestående af trommeslager Joe Herzog (Forest Lawn, Ratt Black) og bassist George Camacho (Child, Babylon), og deres vilde liveoptrædener er intet mindre end en helkropsoplevelse. 

Deathchant udgav i efteråret 2023 deres tredje fuldlængde album, ’Thrones’, på Ridingeasy Records, og udgivelsen følges op med turnéer i Europa og USA senere på året. ’Thrones’ er ifølge bandet selv deres mest ”realiserede og ambitiøse plade til dato”, og vi kan derfor ikke vente med at høre det hele live, når tourbussen rammer København til maj. 

LUCID GRAVE 

 

Lucid Grave er vokset ud af den københavnske undergrund. Efter bandets grundlæggelse i 2017 har de udgivet to kassettebånd samt en EP’en ‘Goddess of Misery’. Bandet spiller klassisk doom og stoner metal med indflydelser fra alt fra Black Sabbaths tunge riffs til 80’ernes hæsblæsende punk a la Black Flag, The Nuns og Christian Death. 

I 2022 udgav Lucid Grave deres første album, ‘Cosmic Mountain’, en rejse gennem livets op- og nedture, en tur gennem ørkenen, hvor du jagtes af mystiske dæmoner. I 2024 er Lucid Grave klar med en ny single, “YOU TALK”, samt med et cover af Portisheads “Glory Box”, der indgår på et coveralbum med numre fra fire andre københavnske doom- og stonerbands, hvor alt overskud går til unge mennesker med psykiske problemer.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 28. maj 2024
Add to Calendar