FREDAG 24. MAJ 2024 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 190KR

MICK HARVEY(AUS)

AMANDA ACEVEDO(MX)

Et år efter den udsolgte koncert med Mick Harvey og Sometimes with Others vender australiens mest pålidelig sidekick tilbage til Loppen! Vi glæder os til et gensyn med Harvey, der tager et nyt album og den mexicanske sangerinde Amanda Acevedo med som gæst.

Der findes 400 heldige billetkøbere, der kan huske Mick Harveys sidste besøg på Loppen den 24. maj 2023. Sammen med en unik skare af musikerer i gruppen Sometimes with Others holdt Harvey ammunitionslageret i sin hule hånd på en intim aften, hvor musikken blev uendeligt nærværende. Men nu er den 24. maj altså erklæret offciel Mick Harvey-dag på Loppen, når vi igen i år kan byde ham velkommen på vores scene!

Mick Harvey kræver næppe en introduktion, men er man i tvivl er han manden, der har haft fingrene på strengene i de absolut bedste australske og engelske post punk og noir-rock. Harvey er måske er bedst kendt som medlem af The Birthday Party og Nick Cave & The Bad Seeds, Crime and the City Solution, samt for sit langvarige samarbejde med PJ Harvey, og kan i 2024 se tilbage på en karriere, som strækker sig mere end 45 år tilbage. Harvey mestrer en blanding af mørke og det cinematiske gennem hans solokarrierer, der tæller 9 studiealbums, samt soundtracks til spillefilm og dokumentarer. 

Når Harvey vender tilbage på Loppen, er det akkurat på bagkant af hans første soloalbum i næsten et årti, Five Ways to Say Goodbye, der udgives den 10. maj 2024. Albummet er i høj grad en homage til mange af Harveys samtidige australske kunstnere, samt klassikere inden for noir-rockgenren, og tæller refortolkninger af sange skrevet af blandt andet Ed Kuepper (The Saints), David McComb (The Triffids) og Lee Hazelwood. Med sig som gæst har Mick Harvey den mexicanske sangerinde Amanda Acevedo, så mon ikke også, at vi får et par duetter fra Phantasmagoria in Blue med igen. 

Vi glæder os til et gensyn med Mick Harvey den 24. maj!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 24. maj 2024
Add to Calendar