LØRDAG 31. AUG 2024 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 170KR

LITVRGY(US)

 

Den 31. august kan du forsvinde i et hårdt og grænsenedbrydende ritual på Loppen, når Liturgy nedbryder black metal-genrens konventioner og fylder helvede med filosofi, teologi og kærlighed!

Liturgy er et musikalsk projekt skabt af Haela Ravenna Hunt-Hendrix, hvis længselsfulde, energiske “transcenderende black metal” eksisterer i rummet mellem black metal, lydkunst og et religiøst ritual. 

Projektet er hyldet for dets nænsomme blanding af oprigtig emotionalitet, kompositorisk kompleksitet, normbrydende leg med genrer og intense live-energi - en cocktail der på en og samme gang gør bandet til et medium for både drama og teologi. 

Liturgy blev skabt som et soloprojekt  i kontekst af Brooklyn DIY, mens Hunt-Hendrix studerede filosofi og klassisk komposition. Projektet lettede for alvor, da Hunt-Hendrix sendte bølger gennem musikverden med sin tekst “Transcendental Black Metal”, og i sin nye kvartet-konstellation markerede Liturgy sig globalt med deres andet album ‘Aesthethica’ (2011), der modigt blandede black metal og math rock med en uventet kærlig og følsom energi, der ellers ikke er synonym med genren. 

Musikken har et dybt spirituelt islæt, men Liturgys genreagnostiske tilgang til black metal er absolut også en stor del af deres varemærke: ‘The Art Work’ (2015) inkorporerer trap og IDM, ‘H.A.Q.Q’ er en udvidelse af en filosofi-serie på Youtube og ‘Origin of Alimonies’ er en opera indspillet med et ottemandsorkester på Roadburn festival i 2021. 

Koncerten på Loppen er en del af en omfattende verdensturné i forbindelse med udgivelsen af 2023-albummet ‘93696’.  Man var måske så heldig, at have en ud-af-kroppen oplevelse med Liturgy under A Colossal Weekend på Vega sidste år, og hvis ikke vil vi lade Undertoners anmelder, der vidnede koncerten, forklare hvorfor Liturgy på Loppen den 31. august: 

"Jeg kan blive ved med at fyre superlativer efter eksperimentalprojektet fra Brooklyn, men jeg vil hellere anbefale dig at skaffe dig en billet til den næste Liturgy-koncert, du har mulighed for at se. Det er transcenderende. Den her koncert kommer til at kunne mærkes på den mest uhyggeligt smukke måde i meget lang tid, og jeg lægger hovedet på blokken og siger, at det ikke bare bliver en af årets metalkoncerter, men en af årets koncerter i det hele taget. Punktum.- Undertoner 6/6

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 31. aug 2024
Add to Calendar