ONSDAG 15. NOV 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 170KR

DECISIVE PINK(US/RU)

ANGEL DERADOORIAN & KATE NV

Russiske Kate NV og tidligere Dirty Projectors-medlem Angel Deradoorian disker op med årets popkoncert, når den albumaktuelle tongue-in-cheek "krautrock-gone-synthpop" duo gæster Loppen d. 15. november under navnet Decisive Pink.

"Connection, creation, communication" - det er den røde musikalske tråd, som den nye duo, Decisive Pink, bestående af Angel Deradoorian og Kate NV har skabt på deres debutalbum Ticket To Fame, der udkom d. 9. juni på det anerkendte pladeselskab Fire Records.

Nok er Decisive Pink en ny, albumdebuterende duo, men både Angel Deradoorian og Kate NV har hver et imponerende musikalsk CV; Kate NV i front for det russiske post-punk band Glintshake samt fire anmelderroste albumudgivelser som soloartist, og Deradoorian som en fast del af Dirty Projectors (2007-2012) og to imponerende soloalbum på samvittigheden.

Hver deres sans for hooks og gode melodier skinner igennem på debutalbummet, hvor de formår at samsmelte hinandens elegante (og til tider lidt skøre) musikalske stilarter med overlegen træfsikkerhed. Ticket to Fame lyder måske også som en storslået titel, men albumtitlens oprindelse er alt andet end det. Pladens smukke elektroniske popsange og følsomme instrumentaler peger nemlig ofte på det faktum, at livet er et puslespil, men at man stadig kan få meget ud af at leve det. 

"... the record emerges as a holistic, kaleidoscopic transmission from a duo at play with each other and with the possibilities conjured by their shared will" - The Wire 

I deres musikalske samarbejde kombinerer de deres kreative afgrænsninger og "en fælles sans for skønhed og humor" med en klog forståelse af hinandens karakter. Skriveprocessen har været både afbalanceret og legende, og albummet er indspillet med en let og jammende tilgang i deres vens studio i Köln, som Kate NV beskriver som et rusmskib grundet deres arsenal af synthesizere.

Resultatet er lige så legende og let som albummets tilblivelse, men med Decisive Pink har Deradoorian og NV bestemt også noget på hjerte, og det bliver uden tvivl en forrygende rejse, når de tager os med på Ticket To Fame onsdag d. 15. november på Loppen. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 15. nov 2023
Add to Calendar