SØNDAG 21. NOV 2021 - KL 20.30
ENTRÉ: 140KR

OBS. KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST!

BLANK BANSHEE(CA)

Vaporwave-produceren Blank Banshee vender tilbage til København, når han d. 21. november indtager Loppen med sit unikke liveshow og spritnye album, GAIA, i bagagen.

Blank Banshee er vaporwave alter ego'et af den canadiske musikproducer Patrick Driscoll. Han har været at finde på den elektroniske scene i mange år og udgav debutalbummet, Blank Banshee 0, tilbage i slutningen af 2012 - et album, der var og stadig dén dag i dag er et ekstremt ambitiøst og indflydelsesrigt musikalsk projekt i undergenren vaportrap. Hans senere udgivelser, Blank Banshee 1 og MEGA, blev også mødt med stor anerkendelse, og dét bringer os frem til i dag.

For nu er der gået fire år siden udgivelsen af MEGA, og foruden en EP i 2019 med titlen Metamorphosis, har vi ikke hørt meget fra Blank Banshees hånd - det er lige indtil december sidste år, hvor hans seneste fuldlængde album, GAIA, ramte gaden.

Den canadiske producer er anset som en pioner inden for sin genre og har toppet sine tidligere udgivelser med den seneste i rækken, GAIA. Albummet består ligesom de tidligere plader af sprøde samples fra 80'erne og 90'erne på en bund af intense trap-inspirerede beats og svævende vokaler - denne gang mere eksperimenterende end nogensinde. Blank Banshee har endnu engang skabt et album med et unikt lydbillede med elementer fra genrer som seapunk og vaporwave, som du kan opleve på Loppen til november.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 21. nov 2021
Add to Calendar