FREDAG 02. OKT 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

RELEASEKONCERT:

WORKERS IN SONGS

+ SUPPORT: WORKERS IN SONGS

Workers in Songs udgiver Scrapbook og fejrer 3 udgivelser på 3 år!

Kender du det, at man efter en koncert ærgrer sig over, at bandet ikke spillede yndlingssangen? Det kan vi love ikke kommer til at ske denne aften, hvor Workers in Songs varmer op for Workers in Songs og spiller alle de sange de har udgivet!

Der er garanti for at støvet bliver banket op mellem gulvbrædderne denne aften. Du inviteres ind i et univers, hvor sprutten står på natbordet, og pigen lige er skredet. Hvor de bugtede landeveje synes uendelige, og selv de stærkeste en dag må ramme jorden. Det er bundærlige historier fortalt gennem et sammensurium af kontraster. 

Hele udgivelsen "Scrapbook" er et indblik i bandets univers på godt og ondt, og en måde hvorpå den dynamiske Folk'n'Country kvintet forsøger at fjerne afstanden til publikum. Samtidig med at de nye sange udgives fysisk og digitalt, går en interaktiv hjemmeside i luften, hvor man kan gå på jagt efter liveoptagelser, videoklip og andre godter fra bandets private gemmer.

Workers in Songs udgav deres debutalbum "For Grandpa" i 2013, andet album "That Glorious Masterpiece" kom ud i 2014, og nu er de så klar med EP'en "Scrapbook". Bandet, der rundede 100 koncerter tidligere i år, har ry for at være et medrivende live band og har en utrolig tilstedeværelse på scenen. Dette har de nu også opdaget syd for grænsen, hvor bandet bl.a. spiller på den prestigefyldte Reeperbahn Festival i Hamburg til september.

Der er lagt øl på køl, whiskyen er hentet op fra gemmerne, og der er ingen undskyldning for at blive hjemme!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 02. okt 2015
Add to Calendar