TORSDAG 16. MAR 2023 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 140KR

WILL SHEFF(US)

FKA. OKKERVIL RIVER

OWN ROAD

Til marts vender den formidable sangskriver og frontmand i Okkervil River, Will Sheff, endelig tilbage til Danmark med albummet, Nothing Special. Og med fuldt band i ryggen kan du roligt se frem til at høre både støjende psychpop-perler og americana-inspirerede folkballader fra bagkataloget, når det anmelderroste indierock-band igen gæster Loppen med Own Road som special guest!

Efter ni anmelderroste album, tyve forskellige bandkammerater og utallige koncerter på barer, klubber, teatre og festivaler, lader Will Sheff nu bandnavnet Okkervil River drive til søs med albummet Nothing Special - en rig og filmisk samling, der markerer den anerkendte indie-sangers første udgivelse under eget navn.

Skrevet gennem en periode med smertefuldt tab og dyb transformation og indspillet med en blanding af gamle venner og nye samarbejdspartnere (herunder singer/songwriter Christian Lee Hutson, Dawes-trommeslager Griffin Goldsmith og Death Cab For Cutie-pianisten Zac Rae), repræsenterer pladen mere end blot en ændring i navn; det er en handling af frigørelse og selvbestemmelse, et følelsesmæssigt råt opgør med sorg, identitet og håb, der udvisker grænserne mellem fiktion og selvbiografi, surrealisme og humor, stoicisme og en uddybende spiritualitet.

Okkervil River, der blev dannet i Austin, TX, omfavnede både hektisk rock og cerebral kompleksitet, mens bandkammeraterne kom og gik i løbet af deres tyve års levetid. Grundkernen i bandets bedrifter forblev dog altid i Sheffs følelsesladede vokal og slående tekster, som kunne vende selv de mest tilsyneladende, verdslige observationer til dybtgående, filosofiske åbenbaringer.

NPR har flere gange hyldet New Hampshire-sangerens "forblændende" behandling af det engelske sprog, mens Pitchfork udråbte ham til "one of indie rock’s most ambitious thinkers", og The New York Times sammenligner hans tekster med en romanforfatter.

Med Nothing Special begynder Sheff sit næste og mest overbevisende kapitel endnu, og torsdag d. 16. marts kan du opleve starten på det med fuldt band på Loppen!

OWN ROAD
Uden nævneværdig skelen til aktuelle trends har Own Road i over et årti i sandhed vandret sine egne veje i dansk musik. Undertiden har det ført Simon Skjødt Jensen, som gemmer sig bag navnet, ad kringlede og eksperimenterende musikalske stier, andre gange har han vandret på indie-folkens lidt bredere landeveje. Målet er dog altid det samme: Den gode sangs strømmende flod, som han i sjælden grad formår at øse af med den slags melodier, som på én gang fremstår dugfriske og som om de altid har været der.

Siden vinyludgivelsen Own Road, der udkom i 2010 og bl.a. modtog store roser fra anmelderlegende Torben Bille, har udforsket mange aspekter af sangskrivningen og markeret sig som en vedkommende stemme på den alternative folk-scene, og der er nyt album på vej i 2023!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. mar 2023
Add to Calendar