TIRSDAG 14. APR 2015 - KL 20.00
ENTRÉ: 90KR

I SAMARBEJDE MED CPH PIX:

WHITE HILLS(US)

MÅNESKJOLD

DJ ROCKADELIKA(SE)

I samarbejde med CPH PIX præsenterer vi spacerocktrioen White Hills! 

Det er tredje gang, White Hills gæster Loppen, og har du ikke set dem før, så er det på tide! Har du set dem før, ved du godt, at du skal se dem igen. For White Hills leverer altid et show ud over det sædvanlige. Filmen kan ses som en del af CPH PIX i biografen Byens Lys på Christiania kl. 18:00 før koncerten.

Billet til filmvisningen koster kun 25kr. og du kan købe billet til begge fornøjelser her til 115 kr. i alt HER.

Fra NYC kommer bandet, der er drevet af af sanger og guitarist Dave W og miss Ego Sensation på bas. White Hills slog igennem i 2005 med albummet 'They've Got Blood Like We've Got Blood', og siden har de udgivet en perlerække af fantastiske plader - også splits med det britiske, syrede musikerkollektiv Gnod. De har delt scene med navne som Mono, Flaming Lips, Mudhoney osv. 

White Hills medvirker desuden i Jim Jarmusch's film 'Only Lovers Left Alive' (2013) med nummeret 'Under Skin or by Name'. De lægger ikke bare lyd til filmens soundtrack men optræder også selv live i en scene, hvor filmens forelskede vampyrer (Tilda Swinton & Tom Hiddleston) går til koncert efter mørkets frembrud.

Læs Devilutions anmeldelse af den forrige koncert (med Papir 18.09 2013) HER

 

MÅNESKJOLD

Måneskjold er et band, der bruger det meste af deres tid på udfordre de psykedeliske og rumlige aspekter af punkrocken. Og som de selv siger om koncerten: "udknaldede jams kan forekomme".

 

Svenske DJ ROCKADELIKA sørger for den gode musik før og efter koncerterne!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 14. apr 2015
Add to Calendar