LØRDAG 16. DEC 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 210KR

VON DÜ

I 2023 kan Von Dü fejre 15 års jubilæum som band. Det markerer bandet med udgivelsen af dobbeltalbummet Engangsliv og fejrer jubilæet med flere koncerter rundt om i landet - heriblandt også Loppen - og lad os se, om bygningen stadig står efter lørdag d. 16. december, når orkestret endnu engang byder op til dans på staden!

Livet er ungdommens løsslupne fester, og livet er børnefamiliernes monotoni. Livet er ensomhed og svære stunder, og livet er berusende lykke og stormende kærlighed. Livet er vores fælles skæbne. Det er temaet på albummet Engangsliv, der markerer det københavnske band Von Düs 15-års jubilæum. Albummet blev udgivet d. 31. marts 2023 og fik bl.a. fem stjerner i GAFFA.

Siden starten tilbage i 2007 har Von Dü især været kendt for deres energiske koncerter og deres helt særlige evner til at tage den energi med ned på deres udgivelser. Det aktuelle album Engangsliv er endnu et eksempel på, at det ni mand store band kan pakke alt fra livets store spørgsmål til fest og fornøjelser ind i energiske og dansevenlige ska- og reggae-rytmer.

Med 15 år på bagen er det københavnske band både helt det samme og noget helt andet end det var, dengang de første gang samledes om musikken. Kun et enkelt bandmedlem er skiftet ud. Til gengæld er temaerne i musikken forandret. Ligesom to tredjedele af bandmedlemmerne har skiftet storbyen ud med livet på landet, og så er der kommet (snart) 19 børn og to hunde til.

Mens Von Dü i 2007 var garant for numre, der kredsede om det unge liv som drengerøve, kommer de nu ud med musik, hvor livet ses fra farkroppens noget mere fornuftige synsvinkel.

På nummeret "Frikvarter" ser bandet tilbage på fortidens fordrukne fejltagelser og kræver, at der stadig er plads til et frikvarter, når børnefamiliens fornuft kommer til at fylde lidt for meget. Allerede på albummets andet nummer "Alle Veje", peger bandet retningen ud for, hvad Engangsliv er for en størrelse, ligesom nummeret også er en hyldest til selve Von Dü.

Engangsliv har simret siden Von Düs sidste udgivelse Bankende Hjerter fra 2016. Gennem de 11 nye numre markerer Von Dü deres 15-års jubilæum med en modenhed og en eftertænksomhed. Ungdommens drukorgier er blevet til sjove fortællinger fra en fjern fortid og erstattet af tanker om voksenlivets op- og nedture.

Lige meget hvad er vi garanteret en fest, når Von Dü endnu engang betræder Loppens skæve brædder lørdag d. 16. december!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 16. dec 2023
Add to Calendar