LØRDAG 12. SEP 2020 - KL 21.00
UDSOLGT

VILDE GRÆS

EMILE

OBS! Grundet de nuværende Covid-19-restriktioner er vi nødsaget til at afvikle arrangementet som en siddekoncert for et begrænset antal publikummer. Indtil videre holdes billetsalget til 50 billetter, og koncerten er derfor udsolgt på nuværende tidspunkt. Vi håber på at kunne åbne op for flere publikummer på sigt, hvor vi i så fald vil give besked.

De ligger ikke stille hen i folk-rockkvartetten Vilde Græs. Kun halvandet år efter den selvbetitlede debutplade står de klar med albumopfølgeren Vestenvind, der udkommer d. 1. maj. Det fejrer bandet ved at vende tilbage til Loppen med en releasekoncert lørdag d. 12. september med Emile (The Sonic Dawn) som support.​

Måske kender du bedst Morten Aron som guitarist i det danske psykedeliske rockband Spids Nøgenhat, On Trial eller Aron. Der er dog ingen tvivl, om han har fundet sin plads på den rette rockhylde som frontmand i Vilde Græs, hvor lydbilledet omfavner både alternativ country og ørkenblues med den psykedeliske folkrock lurende i kulissen.

Bandets forkærlighed for 60’erne og 70’ernes amerikanske West Coast rock er ikke at tage fejl af, og man ville med garanti finde plader med både Grateful Dead, og sangskrivere som Neil Young, Gene Clark og Bob Dylan, hvis man gik på opdagelse i Morten Arons pladesamling.

Tilbage i efteråret 2018 udgav Vilde Græs deres selvbetitlede debutalbum, der var gennemsyret af letflydende melodier og en varm live-orienteret lyd, hvor glæden ved samspillet mellem bandets medlemmer næsten stråler ud af højtalerne. Musikmagasinet GFR lagde heller ikke skjul på deres begejstring og tildelte albummet fem stjerner med en opfordring til ”at lade sig føre med ad strømmen på Vilde Græs’ musikalske flod.”

Nu er bandet klar med det nye album Vestenvind, der ligesom debuten er optaget live i studiet, og giver et råt og ligefremt billede af et band, der til tider spiller smukt, til tider stramt, til tider kaotisk, men altid som Vilde Græs. Glæd dig til at glide med på endnu en bølge i deres vildtvoksende folkrock, der rammer Loppen til efteråret!

Support: Emile
Emile er soloprojektet fra sanger, guitarist og sangskriver i det danske psykedeliske band The Sonic Dawn. Han har med bandet udgivet fire anmelderroste albums og gennem de sidste fire år spillet mere end 200 koncerter på tværs af det europæiske kontinent. Emile er hjemme på en scene og hans musikalske sprog er flydende, ekspressivt og originalt.

Musikken er melankolsk og omgærdet af mystik, men på samme tid ejendommelig velkendt og inviterende. Debut-albummet bærer den dobbelte title 'The Black Spider / Det Kollektive Selvmord', og er et musikalsk loner folk trip, som på en ny og original vis kombinere surrealistiske lydbilleder med en distinkt tresser sangskriver-stil. Pladens vidtspændende elementer samler sig som en mærkelig drøm, hvor håbefuldhed og uhygge hånd i hånd kryber dybt under huden.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 12. sep 2020
Add to Calendar