TORSDAG 14. DEC 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 110KR

VECERA(LT)

MUKKA(IS)

Kom og ryst vinterkulden af dig, når Mukka og Vecera inviterer indenfor til dobbeltkoncert med eksperimenterende melodier og farverige grooves ad libitum torsdag d. 14. december. Tune in, get inspired and dance!

MUKKA
Mukka er en duo dannet i Reykjavik i 2017 med medlemmerne Guðmundur Óskar Sigurmundsson og Kristjón Hjaltested, der live udvides til en kalorierig kraut-pop-kvintet med tilføjelsen af Gunnar Steingrímsson & Þorleifur Sigurlásson og David Crivello. 

I maj 2023 udgav Mukka deres tredje album Study Me Nr. 3, som byder på store hypnotiserende synths, lo-fi trommer og repetitive baslinjer, der vokser sig til storslåede og groovy kraut pop-soundtracks - perfekt til at akkompagnere film og dansefester i fremtiden. 

"one of the freshest I’ve heard in Icelandic music for a while" - Davíð Roach Gunnarsson (RÚV, The Icelandic National Broadcasting Service)

VECERA
Vecera, med det borgerlige navn Paulius Večera, er en multidisciplinær kunstner, komponist, improvisator og producer fra Vilnius i Litauen, som er kendt for sin eksperimenterende tilgang til elektronisk musik og samarbejdsprojekter med både dansere, forskere og andre musikere.

Inspireret af kunstnere som Dan Kye, Dimlite, Photay og CoH har Večera skabt sig en unik niche i musikverdenen, som du kan glæde dig til at dykke ned i på Loppen torsdag d. 14. december. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 14. dec 2023
Add to Calendar