FREDAG 08. DEC 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 125KR

UNGE TONER X LOPPEN:

ETVA

EMI WIDE

TØNNER

SOFIE JACOBI(DJ-SET)

Fredag d. 8. december åbner Loppen og Unge Toner dørene op, så du kan danse dig varm i decemberkulden til tonerne af alt fra elektropop og indie til funky disco, når ETVA, TØNNER og EMI WIDE indtager scenen efterfulgt af Sofie Jacobi, som leverer varme toner natten ud.

TØNNER
Kom med når TØNNER tænder op for deres unikke danske lydunivers af rock, pop, electro og lo-fi hvor alt slippes fri!

Genrer glider ubesværet sammen i kontrastfyldte, intense og relaterbare sange. Det er et storslået, følsomt og direkte spark i ansigtet på publikum, med menneskenære fortællinger om “det her fucking liv” og alt det der hører med.

Vi skal danse, græde, synge og være til. Vi skal leve lidt før vi dør.

ETVA
ETVA drejer blikket ind mod det, der er gemt væk. Hudløst ærligt, udfordrer og skubber hun til mennesker i en blanding af dansk rå elektropop og sjælfuld indie. Bag ETVA er hende, der blev voksen for tidligt. Det barn der blev glemt. Hun bruger musikken til at skildre det usagte og åbner sig selv for at hele de åbne sår, og dele sine oplevelser med andre.

ETVA er Silje Etva Lund Nørgaard som til dagligt bor i Aarhus. Med musikken skildrer hun usagte familierelationer og ubærlige følelser. I stedet for at skrive sange om kærlighed, skriver hun om det, der ikke tales højt om.

”Jeg har brugt år af mit liv på at sige, at jeg ikke er forkert, og det skriger i min krop, fordi det stadig sker. Mennesker ligger under tæppet, hænger i gardiner, og jeg hader, at vi ikke bare kan sige, hvad vi mener.”

ETVA er den indre vrede og den lille pige, som ikke fik lov til at være et barn. Hun vil ikke længere være den, som andre skubber til. Og det viser hun især på scenen, når hun udfolder de voldsomme tekster i en intens og overbevisende ærlig performance.

"Jeg kradser i fladen, skriger det bramfrit – i kontrasten i det inderlige sårbare, smerten og vreden. Jeg maler med sproget og stemningsmatchende lyduniverser, og spinner følelsesrouletten for at ramme det du mindst venter. Jeg brænder for ærlighed, der aldrig bliver hørt for at blænde fanden i os selv og hinanden."

ETVA er signet hos navnløs management og skal i løbet af 2023 spille flere koncerter på bla. Urban 13, Clustersquare og Headquarters.

EMI WIDE
Oprørsk elektropop der sætter bobler i sjælen.

Man er øjeblikkeligt forført ved mødet med EMI WIDE’s catchy elektropop. Med stærke produktioner og en oprørsk energi, inspireret af kvindelige artister som Upsahl og Tove Lo, træder hun ind på den danske musikscene med en unik og autentisk lyd.
Hendes ærlige tekster og fængende melodier skaber tilsammen et helstøbt univers, og med sine seneste udgivelser har den 25-årige sanger og sangskriver bevist sit talent for at skabe omkvæd, der er lige så smittende som de flygtige romancer, hun synger om.

EMI WIDE har spillet på adskillige festivaler i både Danmark og Sverige, og i oktober 2022 udgav hun sin EP 'Girl Is Gone', der modtog positiv respons fra radio og medier. Sangen 'ain't a nice girl' fløj ind på P3's Upcoming liste og lå solidt placeret i alle de fem mulige uger, og samme måned spillede hun sin første headliner koncert på et fyldt Ideal Bar i VEGA, hvorefter hun tog til Los Angeles for at arbejde på nyt materiale.

I februar 2023 underskrev hun en publishing- og synkroniseringsaftale med Iceberg Music Group, og i maj blev hun udvalgt til at optræde på SPOT Festival 2023. Lige nu arbejder hun på en EP, der forventes at udkomme i foråret 2024.

SOFIE JACOBI (DJ-SET)
Sofie Jacobi is playing everywhere around town these days! Her beautiful cocktail-mix of the organic sounds of disco and afro with the synthy mechanic sounds of house and Italo has become a signature sound. 'Heaven Could Be Lately’ her regular party series has attracted many Copenhagen disco-dancers and her latest addition - new wave party extravaganza Private Idaho hosted alongside DJ Gul is one to watch!

UNGE TONER
Unge Toner er et splinternyt projekt sat i værk grundet et ønske om mere diversitet på den danske musikscene med et særligt fokus på vækstlaget. I løbet af aftenen vil der derfor være mulighed for dialog om, hvordan vi sammen skaber og støtter op om et mere bæredygtigt vækstlag i dansk musik.

Tak til Tuborgfondet som har været med til at gøre denne aften mulig.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 08. dec 2023
Add to Calendar