FREDAG 27. NOV 2020 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

AFLYST

TOPS(CA)

OBS! Som konsekvens af situationen med Covid-19, har TOPS desværre været nødt til at aflyse deres tour i 2020. Koncerten på Loppen d. 27/11 er derfor også aflyst. Billetter refunderes via Tikkio.

Den canadiske indiepopkvartet TOPS er tilbage. Med deres karakteristiske mix af softrock grooves, 80'er sophisti-pop og en moderne, eksperimental lydpalette, er bandet klar med nyt album 'I Feel Alive' fyldt med catchy sange og pophooks. Oplev dem på Loppen til november.

I april i år udkom det Montreal-baserede bands fjerde udgivelse i fuld længde ’I Feel Alive’, som bl.a. indeholder sidste års singler ’Echo of Dawn’ og ’Seven Minutes’. ’I Feel Alive’ er en indiepopplade med mørke undertoner, og er en ode til ny kærlighed og tidlige stadier af romantik, men også til dét, man efterlod.

Siden bandets debut i 2012, har Montreal-kvartetten finpudset deres lyd, som er en blanding af jangling indiepop og sofistikeret softrock. Produktionen på 'I Feel Alive' er renere end de tidligere udgivelser, og sangerinden Jane Penny fremviser på pladen sin vokalbrede med en æterisk Chromatics-stil og Stevie Nicks-agtig gusto, som mikses perfekt med en nutidig indielyd, som man ellers kan høre hos bands som Real Estate og Ariel Pink. 

'I Feel Alive' er indspillet i et kælderstudio i Montreal, og det er første gang bandet har indspillet med den nye keyboardspiller Marta Cikojevic, som sluttede sig til i 2017. Under de skyhøje melodier og skarpe produktioner afspejler 'I Feel Alive' svimmelheden i et nyt forhold, og den smerte der er ved at efterlade tabt kærlighed bag sig. Det er en introspektiv plade, som du kan danse til. Musik der rammer med en øjeblikkelig hastighed og hænger ved - ligesom dine perfekte minder om en dødsdømt kærlighedsaffære. 

Glæd dig til sofistikerede produktioner, nostalgisk synths og smukke popmelodier, når TOPS spiller på Loppen d. 27 november.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. nov 2020
Add to Calendar