LØRDAG 24. DEC 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 130KR

OBS! KONCERTEN RYKKES TIL NY DATO

TENNYSON(CA)

Er der noget den canadiske duo Tennyson ikke kan forvandle til catchy, elektroniske indiesange? Næppe. Måske netop derfor har artister som Skrillex, M83 og Questlove allerede meldt sig i deres fangruppe. Den 10. maj inviterer Tennyson indenfor i deres magiske og legesyge verden af uendelige loops og elektroniske vuggeviser, når de spiller live på Loppen. 

Søskendeparret Luke og Tess Pretty har spillet musik sammen siden de var helt små. De er vokset op i Edmonton, Canada med en musiker-far, og ikke meget andet at lave end at spille musik. Og de mange års musikalske erfaring kan tydeligt høres.

Når man lytter til Tennyson, eller ser dem optræde live, forelsker man sig hurtigt. Deres baggrund i jazzens analoge verden mikses med elektroniske samples, hvilket skaber sit helt eget sprog. Imens Luke spiller solo på keyboardet, laver han lydeffekter med sin næsetip og Tess’s elektroniske trommer tager form og udfolder sig i hvert nummer. Kort sagt fortryller de publikum øjeblikkeligt. Så der er ikke noget at sige til, at en lang række etablerede kunstnere har erklæret deres kærlighed til duoen.

Deres melodier er smittende og deres idéer uforudsigelige. Alt kan blive en kilde til inspiration for Tennyson, og det er fascinerende at se det udfolde sig i hver sang og hvert show. Oplev den fortryllende indieduo på Loppen til maj.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 24. dec 2022
Add to Calendar