TORSDAG 07. DEC 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 130KR

TEENAGE WRIST(US)

PÆRISH(FR)

Teenage Wrist har længe rumsteret på den amerikanske rockscene og nu - bevæbnet med deres tredje album Still Love - tager duoen på en længeventet Europaturné med et stop i København. Så gør dig klar til at opleve LA-bandet live, når de fylder Loppen med post-grunge, emo, shoegaze og alt-rock torsdag d. 7. december med franske PÆRISH som special guests!

Teenage Wrist kan være et svært band at definere. Men helt grundlæggende er den fremadstormende, californiske duo, bestående af Marshall Gallagher (vokal, guitar, bas) og Anthony Salazar (trommer, vokal, perkussion), drevet af rockmusikken. I løbet af de sidste otte år har Teenage Wrist løbende udviklet deres lyd, der nu topper med udgivelsen af deres tredje fuldlængdealbum Still Love (Epitaph Records). 

Processen med at skabe Still Love startede i begyndelsen af 2022 med et skrive-retreat i Joshua Tree National Park, et par timer fra bandets hjemmebase i Los Angeles. Det er resulteret i et album, der utvivlsomt vil glæde fans med hang til forvrængede guitarer og knasende akkorder. 

90'ernes post-grunge og emo fra deres 2018-debut Chrome Neon Jesus forbliver, ligesom 90'ernes shoegaze og alt-rock-elementer fra 2021's Earth Is A Black Hole, men det er nu placeret i et mere modent og effektfuldt lydbillede, hvor det tydeligt høres, at bandet er modnet som både sangskrivere og musikere. Og med gæsteoptrædener fra musikalske venner som 311 og Softcult, når Still Love nye højder.

Resultat er et guitardrevet album med inkorporerede, smagfulde pop-sensibiliteter, og vi glæder os til at opleve det hele live, når West Coast-duoen spiller live på Loppen til december!

PÆRISH
Teenage Wrist får følgeskab af den franske alternative rock-kvartet, PÆRISH. PÆRISH blander melodisk indierock med masser af støj og pop-punkede undertoner, der er lige dele melankolsk og fængende. Kvartetten er aktuelle med deres tredje studiealbum, You're both in dreams (and you're scared), hvor der er skruet både op for støj og nerve - en tilføjelse til aftenen, der har masser af bid. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. dec 2023
Add to Calendar