TORSDAG 16. NOV 2023 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 160KR

SYLVAINE(NO)

WITH SPECIAL GUEST JONATHAN HULTÉN(SE)

Den melodiske black metal-artist Sylvaines blide ydre og sprudlende personlighed står i slående kontrast til hendes musik, som graver dybt ned i de tunge følelser omkring tab, tristhed og eksistens. Med hendes nyeste udgivelse, Nova, styrker hun sin plads på toppen af den atmosfæriske metal-pantheon, og kan opleves live på Loppen til november sammen med den gådefulde, svenske singer-songwriter, Jonathan Hultén.

Sylvaine (med borgernavnet Kathrine Shepard) er baseret i Norge, og måske netop derfor besidder hendes musik en kreativ og mystisk magi, der passer til en fantasiverden hinsides vores jordiske eksistens. På trods af de hyppige skrig af black metal drysset udover hvert album, danner hendes overjordiske og mørke folklore en helt særlig stemning, som udstråler en skønhed og sindsro, man ellers finder hos keltiske kunstnere som Enya og Dolores O'Riordan (The Cranberries).

Sylvaines musik beskæftiger sig med den ekstreme række af følelser, dette menneskeliv har at byde på, og den konstante konflikt man kan have med sig selv, når man kæmper for at tilpasse sig dette sted, vi kalder vores hjem. Projektet fungerer som en følelsesmæssig katarsis for Sylvaine, og fanger følelsen af at være tilbageholdt af den menneskelige form, og resultatet er magisk.

Sylvaine er kompleks, men alligevel enkel; ærlig, men alligevel mystisk, og med hendes nyeste og fjerde album, Nova, har hun kreeret et album, der er en dyb følelsesladet rejse mellem meditativ spiritualitet og rå sårbarhed. 

Glæd dig til at opleve Sylvaines himmelske mørke, når hun rammer Loppen til november.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. nov 2023
Add to Calendar