ONSDAG 15. APR 2015 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

THE SUBWAYS(UK)

THE ENTREPRENEURS

THE SUBWAYS

The Subways er et rockband fra England, der på deres igangværende UK-tour har meldt udsolgt på flere af de 23 shows. Med et nyt album på trapperne tager de på en længerevarende tour i Europa og lægger vejen forbi det danske land i foråret 2015.

De startede bandet som teenagere og er inspireret af navne som The Pixies, Ramones og The Sex Pistols. The Subways har en enorm online fanskare, hvilket har resulteret i at deres album ”Money and Celebrity” fra 2012 udkom ved hjælp af crowdfunding-platformen PledgeMusic. Albummet er skabt med hjælp fra Stephen Street, der også har arbejdet sammen med Blur, Smiths og Kaiser Chiefs.

Om albummet skrev Rock Sound:

“brilliantly anarchic punk-pop vignettes; each being a big musical finger that sticks it to financial greed, the mediocre mainstream and the fame fetishists”

og Kerrang! kaldte det:

“an album packed not only with exuberant and quirkily innovative songs but a sense of energy and defiance”

 

Til februar 2015 udgiver de det selvbetitlede album ”The Subways”, der er opdelt i Part 1 og Part 2. Allerede nu kan man få fingrene i første del, hvis man pre-order gennem PledgeMusic eller iTunes. 

 

THE ENTREPRENEURS

På trapperne med en debut-EP på det nystartede selskab 'Like A Can of Beans Records' kommer lokale The Entrepreneurs, der spiller, det de selv kalder en "noisy homage to the complicated existence of love".

 

OBS: Koncerten er blevet flyttet fra 13. februar til 15. april 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 15. apr 2015
Add to Calendar