SØNDAG 21. NOV 2021 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 100KR // DØR: 120KR

OBS. NY DATO!

LOPPEN & STEM SINDET PRÆSENTERER:

KAMMA & GRO

TALK OM TAB OG SORG

+ DOBBELTKONCERT

OBS. Koncerten er rykket til søndag d. 21. november. Alle købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

Loppen, Frigjort Festival & Stem Sindet Præsenterer:

TALK OM TAB & SORG + DOBBELTKONCERT MED KAMMA OG GRO 

Bag kunstnernavnet Kamma finder man den 26-årige singer-songwriter, Signe Rønsov, der i sin musik har fundet et helt særligt følelsesmæssigt rum hvor det smukke og romantiske fletter fingre med det dystre og smertefulde, og de fyldige pop-produktioner bliver ligeledes en smuk blanding af det lette og det tunge.

I kombinationen mellem Rønsovs raffinerede og rene stemme og de dybe, knivskarpe instrumentale teksturer høres en tydelig kærlighed til rockens æstetik, som i høj grad kan tilskrives samarbejdet med Sune Rose Wagner (Psyched Up Janis og The Raveonettes), der har været med til at producere Kammas debut-EP. Da Kamma optrådte til årets UHØRT Festival, kvitterede GAFFA med fire stjerner og gav hende rosende ord med på vejen:

"... overbevisende potentiale for at kunne blive et dominerende navn på den danske indiepopscene" - GAFFA (4/6)

GRO er alias for musiker og producer Julie Møller Christiansen. Med sin melodiøse avantgardepop med harpe, elektroniske teksturer og en lys, vægtløs vokal er hun en spændende ny spire på den danske upcoming scene.

Live leverer GRO teknisk overlegne koncerter, der spænder fra intime passager med nær vokal og harpe til ukontrollerede energiudladninger med tung bas og modularsynthesizer, som har resulteret i koncerter på SPOT festival og GAFFA På Græs, samt flot omtale af de første singleudgivelser forud for debutalbummet, der udkommer i slutningen af oktober!

GRO optrådte ligeledes på årets UHØRT Festival, hvor GAFFA skrev følgende:

“Et stort talent, som er værd at holde øje med” - GAFFA (4/6)

I aftenens talk, som bærer overskriften, Tab & Sorg, taler psykolog Simon Gents fra Stem Sindet med begge sangerinder om deres respektive møder med disse to eksistentielle temaer i deres liv. Julie Christiansen mistede sin mor til selvmord efter slidsomme sygdomsforløb og kort efter en gåtur de havde sammen i skoven. En skelsættende oplevelse, som hun berører på smukkeste vis på sin anden single, “In The Woods”.

Signe Rønsov udvider gennem sin lyrik og musik ligeledes vores sprog for sorg eller rettere ventesorg. Rønsovs mor fik konstateret Alzheimers for 11 år siden, hvilket hun på inspirerende vis sætter ord og musik på gennem sin ovenfor omtalte overbevisende EP-udgivelse, Momentary Emotions (April 2021).

Der kan være forskellige forventninger til sorg og udtryk for sorg - afhængigt af bl.a. de ritualer og sociale spilleregler, der eksisterer omkring sorg indenfor en given sorgkultur. Disse forventninger kan nemt præge, hvordan den sørgende mødes eller ikke mødes i sorgen. Det kan være svært at tale om, og ord kan for den sørgende måske indimellem synes mangelfulde eller overflødige, men vi kan altid lytte der, hvor der er brug for et øre, så aleneheden og ensomheden for en stund kan blive bare en smule mindre.

Så kom og lyt med, når to yderst inspirerende og dygtige musikere tilgår emner og oplevelser, der stadig for ofte er omgærdet af stilhed, tabuisering og stigmatisering, ved at sætte ord på deres møde med tab og sorg gennem både ord og musik d. 21. november på Loppen ifm. World Mental Health Day

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 21. nov 2021
Add to Calendar