TIRSDAG 11. JUL 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 200KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

THE SPITS(US)

OBS. Koncerten er aflyst. Købte billetter kan returneres eller konverteres til gavekort til Loppen via Tikkio.​

Alles foretrukne spage-age mutant skatepunkere, The Spits, er tilbage, og ifølge anmelderne er de hurtigere, højere og bedre end nogensinde! Fang det amerikanske punkband live på Loppen d. 11. juli.

De visionære Michigan punks, The Spits, annoncerede i 2020 deres tilbagevenden efter en lang ni-årig pause, med udgivelsen af thrash-garage-punk-kaosset på deres længe ventede og geniale album,’VI’.

Med ’VI’ går The Spits tilbage til rødderne af amerikansk garagepunk-rock - afklædt og eksponeret i al sin røvnøgne herlighed. Dette album er virkelig ren punkperfektion, og får dig til at længes efter den nærmeste moshpit.

"The Spits focus on short, fast, loud, dirty garage punk rock, and they really don’t disappoint with VI – an album filled with classic style punk tracks drenched in fuzz distortion and vocal angst! - Punktuation Magazine

The Spits har alle dage været en slags undergrundsmusikmysterium, men samtidig er Michigan-bandet allerede så indgroet i moderne punkmusik, som noget kan være, og de forstår stadig at fortære deres rip-off’s og influere nyere bands på punkscenen, uden overhovedet at prøve. Med en genial sammensmeltning af DEVOs tidlige syntharbejde og de absolut bedste "Thug Punk"-grynt, som Ramones nogensinde kunne fremskaffe, forsøger The Spits aldrig at genopfinde noget, de river det bare hovedet af og kører showet hjem.

Måden deres dunkende, vanedannende sange bare drypper som klæbrig tjære ud af højtalerne, imens deres guitarer lyder som foodprocessorer, synes at sløve alle sanserne samtidig med at de upåklagelige tekster genopliver. The Spits spiller som om de ikke har noget at tabe, og du kan opleve det hele live på Loppen til juli.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 11. jul 2023
Add to Calendar