LØRDAG 09. MAJ 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

SPIDSEN AF GRØNLANDSK ROCK:

SMALL TIME GIANTS(GL)

NANOOK(GL)

"Spidsen af grønlandsk rock" præsenterer to af Grønlands absolut mest populære bands - Small Time Giants og Nanook. Udlandet har i et stykke tid haft ørerne rettet mod den alternative grønlandske musikscene, som Small Time Giants og Nanook repræsenterer, og for første gang er de to bands samlet til en fælles turné i Danmark.

Bandet Small Time Giants spiller engelsksproget post-rock inspireret musik, der handler om alt fra kulsejlet kærlighed, til narhvaler og tvangsnedlagte grønlandske byer. Det grønlandske islæt er mere konstant tydeliggjort hos Nanook, i kraft af bandets fængende grønlandsksprogede pop-rock numre, der stemningsmæssigt fluktuerer mellem de samme følelser af afsavn og håb.

Fælles for de to bands er, at de bruger den grønlandske fortid og fremtid som en ressource for deres rockbaserede musik, men at de samtidig spiller på scener over hele verden. Og selvom dine næsebor måske vil fornemme en svag fantomlugt af tørfisk ved lyden af Small Time Giants og Nanook, vil dine øregange være garanteret et frost-rent pust af noget af det bedste, som grønlandsk musik har at byde på for tiden.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 09. maj 2015
Add to Calendar