TORSDAG 16. FEB 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 130KR

SORRY(UK)

POPTONES

London-baserede Sorry er stille og larmende, mystiske og mytiske, og så er de godt på vej til at blive dit nye yndlings indierock-band! Sidste år var bandet klar med opfølgeren Anywhere But Here til den anmelderroste debut, og giver nu koncert på Loppen d. 16. februar med Poptones som special guests.

Tilbage i 2016 begyndte Asha Lorenz og Louis O’Bryen at lave musik under navnet Fish, og var en del af Brixtons Windmill-scene sammen med bands som Shame, Goat Girl og Black Midi. Dette blev startskuddet på Sorry, der efter en lang række singler og mixtapes endelig i 2020 var klar med deres længeventede debutalbum 925. Og ventetiden var det hele værd, for 925 er et yderst ambitiøst album, der med finurlige lydeffekter og ironisk distance står som en helstøbt debut, hvor elementer fra både klassisk rock'n'roll, post-punk, 80'er-pop, folk og jazz giver sit besyv med. 

Sorry består nu af fem medlemmer, hvor Asha Lorenz og Louis O’Bryen fortsat er bandets primære sangskrivere. Lorenz' nøgne og ærlige vokal står uden tvivl som det mest konsistente element, der sammen med O'Bryens vokal binder det hele sammen. Deres evne til at tæmme det vildskabelige virvar går heller ikke ubemærket hen hos musikkritikere som NME, Line of the Best Fit og Pitchfork, der nærmest står i kø for at dele deres begejstring. 

"Sorry are unafraid of experimenting whilst giving you everything you want." - Line of the Best Fit (9,5/10)

Det kommende album Anywhere But Here er produceret af bandet selv sammen med Portisheads Adrian Utley i Bristol i løbet af 2022, og hvis deres første album 925 (produceret af Lana Del Rey og Gorillaz producer Jamie Dring) var mere elektronisk, hylder Anywhere But Here de klassiske sangskrivere fra 1970'erne, som Carly Simon og Randy Newman. 

Glæd dig til en opvisning i underspillet rock'n'roll-attitude og ironiske shenanigans, når Sorry gæster Loppen d. 16. februar med Poptones som special guests!

POPTONES
Poptones er en progressiv og avantgarde rocktrio bestående af Anders Poulsen, Simon Hiemstra og Mads Bertelsen. Med en lyd, der veksler mellem det harmoniske og kakofoniske, mellem melodiske, åbne passager og kontrolleret, disharmonisk kaos, søger bandet at skabe en oplevelse, der bygger på dynamiske kontraster og uforudsigelighed.

Den musikalske referenceramme er blandt andet konstitueret af den blomstrende, britiske avantgarde rockscene med bands som Black Midi, Black Country, New Road og Crack Cloud, hvor fællesnævneren er dynamikken, tempoet og støjen.

Trioen er aktuel med deres første fuldlængde album Between Darkness & Daylight, der udkom d. 25. november sidste år. Til koncerten vil bandet præsentere sange fra det albummet samt helt nyt materiale.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. feb 2023
Add to Calendar