ONSDAG 13. DEC 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

SMIF-N-WESSUN(US)

W LIVE BAND CHAMPION SOUND(US)

SPECIAL GUEST: MEYHEM LAUREN(US)

Smif-N-Wessun
Vi får besøg af nogle af hiphoppens helt tunge drenge, når duoen Smif-N-Wessun gæster Loppen til december. Smif-N-Wessun består af medlemmerne Tek (Tekomin Williams) og Steele (Dareell Yates). Duoen er desuden en tredjedel af den legendariske rap-supergruppe ”Boot Camp Clik” fra Brownsville i Brooklyn NY, som udover Tek og Steele består af rapperne Buckshot, Heltah Skeltah og O.G.C.
 
Smif-N-Wessuns nyeste releases, det femte studiealbum ”Monumantal” fra 2009 og den reggae-inspirerede EP ”Born and Raised” fra 2013, er produceret af henholdsvis den legendariske hiphop-producer Pete Rock og den anerkendte iranske/amerikanske producer K-Salaam og partneren Beatnick, som bl.a. også har produceret for Nas, Mos Def, Lil’ Wayne, Talib Kweli m.fl.
 
Meyhem Lauren
Meyhem Lauren er en af de få rappere som stadig repræsenterer den originale East Coast-streetrap. Selvom Meyhem kun er i midttyverne, holder han fast i genren og nægter at gå på kompromis og lefler hverken for masserne eller pladeindustriens krav og tendenser. Hans stil trækker tråde til hiphoppens golden age, men teksterne er alligevel kontemporære og vedkommende, rå og ærlige.
Når han ikke turnerer solo, er han på farten med Action Bronson, live, eller som en del af vice showet " Fuck Thats Delicious ". Det siges at Meyhem var katalysator for Action Bronson overhovedet for alvor startede sin karriere som MC, via deres venskab i grafitti crew'et "Smart Crew".
 
 
 
TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 13. dec 2017
Add to Calendar