TORSDAG 19. OKT 2023 - KL 20.30
UDSOLGT

SMAG PÅ DIG SELV

SKT. DE LARGE

Smag På Dig Selv. På hjemmebane! Og der er festgaranti til efteråret, når techno-punk-jazz-trioen med det christianiaske ophav vender hjem til staden og giver deres første headliner-koncert på Loppen nogensinde torsdag d. 19. oktober med Skt. DeLarge som special guest!

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hip-hop, afro-beat og måske noget 90’er-dance. Christianshavner-trioen Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori – farlig, fremadstormende, forførende og fri. 

De tre venner i Smag På Dig Selv slog deres saxofoner og trommer sammen i 2018 med en vision om at sparke folk ud på dansegulvet og skubbe til grænserne for den gængse koncertoplevelse og genreforståelse. Siden da har trioen huseret i den danske undergrund og efterladt scener, dansegulve og publikummer i sveddryppende ekstase - heriblandt Roskilde Festival sidste år.

"Med ond, piv-fræk technojazz og tibetansk strubesang forvandlede Smag På Dig Selv Rising-scenen til et mudret dansegulv i frigørelsens navn" - Undertoner (5,5/6)

Med blot en enkelt EP i bagagen har Smag på Dig Selv spillet utallige koncerter over hele landet samt i Rusland og har etableret sig som et balstyrisk live-fænomen i mange undergrundsmiljøer i løbet af de sidste fem år. Foruden deres utrættelige techno-inspirerede energi, har de gjort sig bemærket med brugen af alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen.

Også Politikens anmelder var efterladt i chok efter trioens koncert på Huset under Copenhagen Jazz Festival 2022, for hvornår har du sidst headbanget til en jazzkoncert?

Det kan du igen glæde dig til at gøre, når Smag På Dig Selv vender hjem og rusker godt op i Loppebygningens fundament torsdag d. 19. oktober!

SKT. DELARGE
Skt. DeLarge er et kontrastfuldt individ. Han inviterer lytteren ind i et poetisk rum, hvor vrede og skrøbelighed får lige meget plads. Med et ekspressivt billedsprog og et skævt men selvsikkert flow portrætterer han problematikker ved giftig maskulinitet, popkultur, fremmedhad og selviscenesættelse, hvor kritikken peger både ud- og indad. 

Hans tekstunivers er velovervejet og stiller med satirisk og løssluppen tilgang spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være et godt menneske; som råber han af en smadret verden men samtidig ved, at han er en af de idioter, der ødelægger den.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 19. okt 2023
Add to Calendar