LØRDAG 04. DEC 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

SKRAECKOEDLAN(SE)

DE FORBANDEDE

VESTJYSK ØRKEN

OBS! Koncerten er udskudt til d. 4. december 2021. Billetter købt til den oprindelige dato, vil fortsat være gældende til den nye.

Sidste år udgav Skraeckoedlan det ambitiøse album Eorþe til en flot modtagelse hos både fans og kritikere. Nu drager det svenske svar på Godzilla over sundet for at indhylle Loppen i fuzz-fyldt stonerrock i selskab med De Forbandede og Vestjysk Ørken d. 4. december.

Skraeckoedlan blev dannet i Norrköping tilbage i 2009 og er uden tvivl et af de mest ambitiøse, originale og multidimensionelle bands, der er udsprunget fra den skandinaviske rockscene i de seneste år. Med en tung blanding af progressiv og psykedelisk rock som byggesten har Skraeckoedlan siden deres tilblivelse været trofaste budbringere af nordisk folklore og science fiction. Oven på udgivelsen af debutalbummet Äppelträdet i 2011 fulgte koncerter med bands som Orange Goblin, Kylesa, Greenleaf og andre giganter inden for genren.

Sidste år udgav Skraeckoedlan konceptalbummet Eorþe i samarbejde med sci-fi-forfatteren Nils Håkansson, der havde skrevet en historie specifikt til pladen, hvor et Lovecraft-inspireret mysterium udspiller sig i 1920’erne. Oven på udgivelsen af Eorþe drog bandet på en omfattende turné, og nu er tiden kommet til at hærge København igen med De Forbandede og Vestjysk Ørken som support.

De fire fuzzrockere i De Forbandede er klar med et nyt album, der udkommer i sidste halvdel af 2020. Det nye album med titlen Menneske er opfølgeren til det anmelderroste album Den Evige Nat fra 2017, og bandet er allerede klar til at indtage landevejene og publikums hjerter.

Menneske vil De Forbandede leverer en ny samling af solide, syrede fuzzrock-anthems med en lyd, der har rødder i bands som Black Sabbath og Monster Magnet, men er umiskendeligt De Forbandede.

Vestjysk Ørken er et nyere kapitel på den danske rockscene, der begiver sig ud i drømmende, hypnotiske, uendelige riffs tilsat en jammet tilgang til sangskrivningen. En kærlighed til støvet fuzz og rytmisk kaos. En rumvandring på en øde, iltforladt og fremmed planet.

Det er ørkenrock med rødder i 70’ernes kraut og prog med et lyrisk univers med inspiration i gamle horror- og sci-fi-film, og alt i alt bliver lørdag d. 4. december intet mindre end en storslået aften i selskab med Vestjysk Ørken, De Forbandede og ikke mindst Skraeckoedlan!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 04. dec 2021
Add to Calendar