FREDAG 12. SEP 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

SIVERT HØYEM (NO)

SELECT CAPTAIN

SIVERT HØYEM

Den karismatiske Sivert Høyem startede sin karriere i det hedengangne rockband Madrugada. Efter guitarist Robert Burås gik bort i 2007, opløstes Madrugada, og Sivert Høyem gik solo. Og med stor succes. I foråret 2014 udgav han sit femte album Endless Love og har med sin stærke, melankolske og særegne rockvokal for længst markeret sig som stor sangskriver i og udenfor Norge. 

Endnu et dødsfald tæt på Høyem har sat sine spor på Endless Love - et album der er dedikeret til Høyems manager, som meget pludseligt døde. Albummet er præget af tunge emner, og den uendelige kærlighed er ifølge Sivert Høyem kun noget, man finder i eventyr. 

Pladen er produceret af svenske Ulf Ivarsson (Thåström), som eftersigende har været meget interesseret i Høyems blues- og gospellignende kvaliteter i vokalen: 

”My singing is at the center of this album. We didn´t spend remotely as much energy on anything else. This is why we never feared to explore different musical landscapes — from threatening, distorted and semi-electronic moods to dynamic, acoustic ballads.”

 

Gaffa skrev om Endless Love (5/6):

”Fra første strofe på titlelnummeret føles det som om, der står noget på spil. Skurrende twang-guitar og et ildevarslende keyboard maler sammen med Høyems mørke røst himlen sort. Sangskriveren har om nogen været hjemsøgt af en række tragedier de seneste år.”

(læs anmeldelsen her)

Vi glæder os til at byde Sivert Høyem velkommen tilbage til Loppen!  

 

SELECT CAPTAIN

Med fokus på melodi og sangskrivning er Select Captain et soloprojekt, der er barberet ned til det helt enkle. Med tekster der kredser om personlige betragtninger af en verden i forfald, præget af melankoli og smukt mørke. Musikken bevæger sig i en folk/rock verden af lige dele Ryan Adams, Cash, Springsteen og Morricone, men med et moderne, personligt og særegent udtryk.

Debutalbummet The Fear and The Lights udkommer mandag d. 22. september på Mini Me Rcords.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 12. sep 2014
Add to Calendar