LØRDAG 13. NOV 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

LOPPEN & FRIGJORT FESTIVAL PRÆSENTERER:

SIMON LITTAUER

MR. BURN

BASKER HVAL

Kom med til en musikalsk festmiddag lørdag d. 13. november, når Frigjort Festival og Loppen inviterer til en tre-retters menu og dykker ned i den sprudlende og mangesidige, danske elektroniske scene i selskab med Simon Littauer, Mr. Burn og Basker Hval samt event- og lyskunstkollektivet, Pleasure Control.

SIMON LITTAUER er en elektronisk musiker med modular synthesizere i centrum for sit virke. Hans arbejde udforsker grænsefladen mellem den udførende kunstner og det elektroniske instrument. Han designer sine egne maskiner og systemer med henblik på at udvide ekspressivitetens frirum.

Littauers lyd er kompleks, fragmenteret, med inspiration fra 90’ernes IDM og moderne klub-genrer, og hans optrædener efterlader dig i ren ekstase. Efter hans koncert på Roskilde Festival i 2018 skrev Soundvenue bl.a. hans musik som “den slags, der kan få én til at glemme tid og sted, så universet føles uendeligt stort og ekstremt lille”.

Som det uønskede barn af Trent Reznor og de fem medlemmer af Backstreet Boys, leverer MR. BURN vokal hooks, industrielle back beats og nikotingule guitarriffs med det klare mål, at verden skal hylde ham, og dine søstre skal lege med tændstikker på loftet. 

Mr. Burn er et alterego (med streg under ego) af sin fysiske vært Mads Riiskjær Jaurnow. Han skriver episke sange, der indebærer atonale og rytmiske komponenter fra pop- og elektro-musikken samt komponenter fra rockmusikkens progressive arrangementer og energiske drive. 

Mr. Burn har skabt sit eget “auditive Frankenstein-monster” med afsæt i både erfaring og bevidst intention, og denne aften bliver også en oplagt mulighed for at fejre udgivelsen af hans debut-EP, som er produceret af Søren Buhl Lassen fra Blau Blume!

BASKER HVAL er en energisk hybrid af darksynth, elektronisk rock og synthwave, der med pulserende baslinjer, legende arpeggiators og hårde trommebeats skaber et hårdtslående instrumentalt lydunivers, som får pulsen op og sætter fantasien fri.

Med inspiration fra film- og spilindustriens storladne historiefortællinger er Basker Hvals musikalske DNA en videreudvikling af den retroæstetik man kender fra acts som Carpenter Brut, Pertubator og Dance With the Dead, og Basker Hval er derfor med garanti en medrivende oplevelse. Det var bestemt også tilfældet til årets UHØRT Festival, hvor Undertoner kvitterede med fem stjerner, og GAFFA kaldte koncerten for en

"... intens oplevelse fra en musiker og et band, der insisterer på at dyrke en kultgenre, og som sagtens kan nå langt i både ind- og udland. Den ordløse musik taler for sig selv." - GAFFA (4/6)

Ikke nok med at aftenen byder på hele tre forrygende acts på scenen, sørger event- og lyskunstkollektivet, Pleasure Control, for at sætte deres særpræg på aftenen med deres unikke tilgang til scene- og lyskunst, som vi bl.a. fik fornøjelsen af at opleve gennem deres BARRIERA-installation på årets Frigjort Festival.

Vi ses til en overdådig aften på Loppen med den elektroniske musik i centrum!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 13. nov 2021
Add to Calendar