ONSDAG 17. APR 2024 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

AFLYST // CANCELLED

THE SHERLOCKS(UK)

144HZ

OBS. Koncerten er desværre aflyst. Billetterne refunderes automatisk af Tikkio.

Med fængende hooks og rockhymner skræddersyet til fyldte arenaer, er The Sherlocks et af de mest spændende live-acts på den britiske rockscene lige nu. Til sommer udgiver de deres fjerde album, og drager på en større Europa-tour, der tager Yorkshire-bandet forbi Loppen onsdag d. 17. april med 144Hz som special guest! 

Søskende har et særligt bånd. Det er der ikke noget nyt i. Tænk bare på Kings of Leon eller Oasis, som nyder pressens daglige opmærksomhed ikke mindst af den grund. The Sherlocks er det nyeste skud fra den britiske søskendefront, og sammen med Alex Procter og Trent Jackson er brødrene Kiaran og Brandon Crook godt på vej til at følge i sporene på de førnævnte rockgiganter.

The Sherlocks debuterede i 2015, og siden da har Yorkshire-firekløveret udgivet tre Top 20-album. Bandets guitarbårne indie-rock leder tankerne hen på rockmastodonter som Oasis og Arctic Monkeys, og der skal ikke herske nogen tvivl om Kiaran Crooks evner til at sammensætte hymne-lignende rocksange med "arena-sized choruses, which deserve to be widely heard and loudly sung", som The Guardian skriver i deres anmeldelse af bandets andet album

"The Sherlocks have truly struck gold on their third album, delivering a comprehensive set of stunning, invigorating songs that light a fire inside. The music gets stuck in your head, in a good way: These are the kind of earworms that don’t seem to get old"Atwood Magazine

Med en utrolig passioneret og loyal fanbase, der har fulgt bandets rejse fra mindre britiske rockklubber til udsolgte spillesteder i hele verden, har The Sherlocks ramt en nerve hos et større rockpublikum, der kun er ekspanderet takket være arenakoncerter som support for navne som Liam Gallagher, Kaiser Cheifs, The Libertines og mange flere.

Fremtiden ser utrolig lys ud for det stadigt unge rock'n'roll-band, og med et nyt album i horisonten, kan du se frem til endnu flere rockbaskere at synge med på, når The Sherlocks indtager Loppen d. 17. april!

144HZ
144Hz er et poppet indie-rock band, der giver et nyt pust til den velkendte indie-scene. Bandet byder på fantasi og leg i højt tempo, både i deres tekst- og lydunivers.

Når 144Hz står på scenen, gør man klogt i at lade sig rive med og acceptere et par genremæssige bank. Bandet smører deres ellers poppede indie-rock udtryk ind i en ny western-inspireret og synth-præget lyd, netop for at bryde med den velkendte indie rock scene. Musikken er velovervejet og indadvendt, men energien er ekstrovert og storladen.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 17. apr 2024
Add to Calendar