TIRSDAG 19. NOV 2024 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 170KR

SHANNON AND THE CLAMS(US)

Shannon & The Clams har netop udgivet deres syvende studiealbum, og det er med stor fornøjelse, at vi endelige kan få lov til at præsentere den californiske garage-psych kvartet på Loppen den 19. november 2024!

Indierockens grundpill, Shannon & The Clams er kendt for deres feel-good, vintage-inspirerede, garage-psych lyd. Deres lyd går fra sort/hvid til farver på deres nye album, The Moon Is In the Wrong Place, der er produceret af den efterhånden faste samarbejdspartner Dan Auerbach fra The Black Keys. Albummet er skabt i kølvandet af sanger og bassist Shannon Shaws forlovede, Joe Haeners, tragiske og pludselige død i en bilulykke få uger inden deres bryllup. Albummet er deres en holistisk studie i sorg og en hyldest til livet, som indeholder nogle af de mest åbenhjertige og spændende sange i gruppens katalog. 

Shaws bandkollegaer, guitarist Cody Blanchard, keyboardspiller Will Sprot og trommeslager Nate Mahan, hjalp hende med at skabe deres mest ambitiøse og følelsesladede album til dato. Titlen er taget fra en samtale mellem Shaw og Haener (der var lidt af en astrolog-novice), hvor Haener forsøgte at spørge, om Merkur var i retrograd. Den ildevarslende sætning blev fundamentet for pladen. 

The Moon Is In The Wrong Place er Shannon & The Clams' syvende studiealbum og markerer mere end 15 års samarbejde. I efteråret 2024 tager kvartetten på Europa Tour, og vi glæder os rigtig meget til et længe ventet og ønsket besøg fra Cali-rockerne på Loppen tirsdag den 19. november!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 19. nov 2024
Add to Calendar