SØNDAG 05. FEB 2023 - KL 19.00
ENTRÉ: 150KR

ALBUM RELEASE SHOW

SHAAM LAREIN(SE)

GABESTOK

GULLO GULLO

Copenhell-aktuelle Shaam Larein har netop udgivet sit andet album, Sticka En Kniv I Världen, og i forbindelse med udgivelsen inviterer den svenske, gotiske doom-gudinde nu til releasekoncert på Loppen søndag d. 5. februar med genrebastarderne i Gabestok og Gullo Gullo som special guests! 

Shaam Larein-projektet blev grundlagt i 2018 med Shaam Larein selv i sædet som den primære sangskriver, men med en fast bandbesætning til at fuldende det mørke, rå og brutale udtryk. I 2020 udgav de debutalbummet 
Sculpture, som ikke blot sikrede dem en fanskare, der bl.a. talte Chelsea Wolfe, men også en booking på Roskilde Festival som kerne-koncert på en større, europæisk turné.

Alle de planer blev desværre spoleret af den verdensomspændende pandemi, men nu er Shaam Larein tilbage for at tage revanche med hypnotisk, okkulte kræfter på albummet Sticka En Kniv I Världen, som netop er udgivet på det finske metal-label Svart Records. 

Albummet byder på avantgardistisk metal og atmosfærisk post-punk med en organisk og levende tilgang til produktionen, samt kraftfuld og fuldstændig on point vokaltrio bestående af Nathalie Ahlbom og Linnea Hjérten og Shaam Larein selv.

"At points it feels like these ladies are an enchanting coven of songstresses singing the listener into an unsettling hypnotic daze, whispering tongues in your ear as the cold blade of the knife slides across your throat" 
- Metalepidemic (4/5)

Hvis man som metalfan hungrer efter noget nyt, mørkt og mystisk, kaster Shaam Larein en skygge over et skatkammer af tung mysticisme, som bare venter på at blive opdaget og især indtaget live, hvor Lareins baggrund i teatralsk kunst for alvor kommer til udtryk!

GABESTOK
Gabestok er en ukurant størrelse og genrebastard. Et trodsigt afkom af tvivlsom black metal-, punk-, garagerocket karakter. Med sig på scenen har ”duoen” normalt et afvigende antal såkaldte håndlangere, og du kan roligt forvente en indkogt sort syresuppe af hidsig og ubestemmelig oprindelse, når Gabestok rammer Loppen d. 5. februar.

GULLO GULLO
For kort tid siden fulgte Gullo Gullo op på deres anmelderroste debut med fuldlængden Pipe The Mane, der blev udgivet via Escho d. 2. november. Tempoet er sat i vejret, og sangene er mere komplekse. Fikspunktet er den aggressive rocks muligheder, og arbejdet med, hvad metal kan være. To guitarer, et trommesæt og en stemme varetager ekspeditionen ned af de musikalske floder.

Pipe The Mane er produceret af Troels Damgaard Holm og Gullo Gullo selv med mixing af Randal Dunn (Sunn O))), Iceage). Selv siger Gullo Gullo om pladen:

"Musikken er fri. Sving håret, løssen bukserne, æd deodoranten og oplev i stedet for at forstå. “With a steel crown where you wanna go”. Smadder, smadder, smadder og så omfavnelse."

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 05. feb 2023
Add to Calendar