LØRDAG 10. DEC 2022 - KL 21.00
ENTRÉ: 110KR

SENSO

MATHTHEGAMERGIRL

NEMO

Med 80’er-glitrende poprock, store melodier og store armbevægelser indtog den danske undergrunds-supergruppe, Senso, i sommer Roskilde Festival. Lørdag d. 10. december er det Loppens tur, hvor maththegamergirl og Nemo er inviteret med som special guests!

Senso er lidt af en undergrunds-supergruppe, som Soundvenue døbte dem i april, i deres 5-stjernede anmeldelse af debutalbummet, The Void in Us. Bandet er forholdvis nyt, men består af medlemmer fra den evigt muterende danske undergrundsscene, nemlig frontmand Jens Konrad fra den elektroniske duo Lyra Valenza, som bakkes op af Albert Hertz fra Josiah Konder, Mads Uldum fra Lød og Sofie Westh fra Deadpan.

Senso kaster sig hovedkulds over en avantgarde-pop med mørke følelser og sarkasme, og på scenen er musikken leveret med blikket stift rettet frem, højenergiske spark og troværdighed. Tænk i retningen af Tears for Fears, Spandau Ballet og Ultravox. Bandet har et melodiøst og fængende tekstunivers, der beskriver alt fra store afgørende momenter i livet til menneskehedens små triumfer, leveret med præcision og indlevelse.

Selvom Senso er et forholdsvis nyt band, fremstår de langt fra nye på scenen. Da de spillede nattekoncert på dette års Roskilde Festival, var det tydeligt at se bandets individuelle musikalske erfaring og ikke mindst selvsikkerhed på scenen, og til december får vi endnu engang syn for sagen, når gruppen indtager Loppen til en eksplosiv og dansevenlig aften.

MATHTHEGAMERGIRL
Høj energi og vildskab i et digitaliseret og skarpt musikalsk sprog. maththegamergirl ironiserer og overdriver alt, vi kender fra popmusikken.

Musikken handler om at være ung og høj på sig selv, og er syntetisk og overgearet som en Monster Energy-drink. Den er fyldt med synthesizere og har et overforbrug af autotune. Den er poleret, men samtidig rå og hjemmelavet. I vil opleve et genremæssigt kaos, hvor der både trækkes tråde til hyperpop, rock og punkgenren.

Bag kunsternavnet NEMO, finder vi producer og sangskriver Emma Louise Ottsen Knudsen, der med sit legesyge elektroniske univers af futuristisk bobbel-plast-pop, tager lytteren med ind sine drømmelandskaber. Med på en rejse op i de tyndeste luftlag, hvor følsomme maskiner, syntetiske dyr, computere og planter, lever side om side.

Det er et musikalsk univers fyldt med cute popsange komponeret og sunget af Emma Ottsen Knudsen, akkompagneret af intuitive synthesizere, computere og menneske-venner. Sangene kommer omkring emner som bæredygtighed, natur, kaos, kosmos og kærlighed selvfølgelig. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 10. dec 2022
Add to Calendar