TORSDAG 27. JAN 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 130KR

OBS. KONCERTEN ER UDSKUDT.

SEAN NICHOLAS SAVAGE(CA)

DINNER

Canadiske Sean Nicholas Savage er kendt for sine magiske sceneoptrædener med sin energiske, poppede blanding af jazz, country, punk og R'n'B. Og efter udsolgte koncerter på både Stengade og Byhaven, får vi d. 27. januar endelig æren af hans dybfølte shows på Loppen.

Den canadiske sanger og sangskriver Sean Nicholas Savage opererer på grænsen mellem kitsch og dyb inderlighed. Det musikalske udgangspunkt er sart R’n’B og glat synthpop svøbt i Savages bløde croonerstemme. Hans musik er hudløs og følelsesladet i overflod, men altid med ironien på passagersædet.

Sean Nicholas Savage har hele 13 udgivelser bag sig, udgivet siden 2009, og fælles for dem alle er et håndholdt og hjemmegjort udtryk, der spiller genialt op mod musikkens sarte udtryk. Men Savages seneste album Life Is Crazy står i modsætning til alt dét, vi tidligere har hørt fra kultballademageren. Ingen trommer eller bas er at finde på albummet, og akkompagnementet består strengt talt af rent klaver og frodige strenge, hvilket efterlader Savages sangskrivning helt bar for lytteren.

Life Is Crazy er en dristig og afstemt plade, som varsler begyndelsen på en ny æra for Savage, der de sidste to år har været storforbruger af musicalteater og opera, hvilket har givet Life is Crazy mere energi og drama end tidligere hørt fra Savages hånd. Det er desuden Savages første albumudgivelse siden færdiggørelsen af kassettetrilogien 'Magnificent Fist' (2016), 'Yummycoma' (2017) og 'Screamo' (2018).

Life is Crazy er om noget temaet for 2020, så kom og fejr det skøre liv med Sean Nicholas Savage på Loppen til januar!

DINNER
Dinner (Anders Rhedin) er vendt hjem til Danmark efter 8 år i Los Angeles. Han har netop udgivet pladen Dream Work på Captured Tracks (Mac Demarco m.fl), der er blevet rost til skyerne i både danske og udenlandske medier. Dinners udtryk er på den nye plade gået fra det synth-poppede og dramatiske til det afdæmpede og fornemt intime. Dinner og Sean Nicholas Savage har tidligere turneret sammen i Nordamerika, og ser frem til en genforening på dansk grund. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 27. jan 2022
Add to Calendar