SØNDAG 10. NOV 2024 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 130KR

SASHA ADRIAN

Følelserne kommer til at sidde helt uden på tøjet, når den danske singer-songwriter, Sasha Adrian, gæster Loppen med et nyt hudløst ærligt indie-rock album den 10. november!

I en kraftfuld kontrast mellem distortion-guitar, americana-referencer og en særegen vokal åbner Sasha Adrian et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt. I både lyd og lyrik, møder vi modet til at vende vrangen ud i atypiske fortællinger om kærlighed, svigt og forsøget på at reparere forholdet til egen krop, når ens grænser er blevet overtrådt. Musiker i høj grad blevet hendes måde at give plads til og langsomt give slip på de svære oplevelser, der ellers nemt kan sætte ar langt ind i fremtiden. Sasha Adrian bevæger sig elegant mellem hviskende tilståelser og ‘don’t give a f*ck’-smadder og tør med sine sange åbne op for tabu-belagte emner, som ellers ikke så tit får en plads i sangtekster.

Hun har med sin seneste single ‘IMDb’ fået opmærksomhed i bl.a. GAFFA og Bands of Tomorrow, for at “synge om et af de allersværeste emner, [...] nemlig seksuelt overgreb med sangen ‘IMDb’, der er en anderledes kærlighedsfortælling, spækfyldt med selvironisk humor”(Bands Of Tomorrow, 2024). Med en sangskriver-nerve, influeret af de ungdomsår hun har brugt på østkysten i USA sætter hun hverdagspoetiske, tragikomiske og nærværende ord i dragende melodiøse rammer, der både afvæbner og omslutter lytteren i et varmt og til tider støjende kontemporært indie-univers.

Sasha Adrian arbejder i øjeblikket på sin næste større udgivelse, der vil se dagens lys i efteråret 2024. Her dykker hun dybere ned i forholdet til sin krop og kampen for at lære at leve med uretfærdige ar. Kom og få følelserne helt uden på tøjet på Loppen den 10. november!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 10. nov 2024
Add to Calendar