TORSDAG 07. OKT 2021 - KL 20.30
ENTRÉ: 265KR

THE SANDMEN

Efter at have spillet for udsolgte venues i foråret, trækker rocklegenderne The Sandmen igen i tourtrøjen til efteråret og drager ud på de danske landeveje for at spille en lille håndfuld udvalgte koncerter. Der er al grund til at glæde sig til at The Sandmen rammer Loppen d. 7. oktober.

The Sandmens kærlighed til liveoptræden har altid stået i et vigtigt og inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, for det levende samspil og kammeratskabet, men særligt for at høste dén energi, som publikum leverer tilbage mod scenen. Det er en uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde. Og brandstof er lige hvad bandet kan forvente, når de til efteråret indtager Loppen.

Efterårets koncertrække bliver en anledning til inspirerende input til skrivningen og indspilningen af de nye sange, som kommer til at udgøre det kommende nye album, der netop nu er i fuld gang.

"(Loppen er) Et helt suverænt sted at spille...() hvor man har den lave scene og publikum smadret helt op i ansigtet." - guitarist Stefan Moulvad

The Sandmen er et sublimt liveorkester, og koncerterne er igen den gyldne mulighed for at leve musikken, for at elske fornyelsen og for at skrive videre på den historie, som har sine oprindelige rødder på scenen. Forvent en solid blanding af nyt og gammelt leveret på The Sandmens hårde, høje og direkte måde, når The Sandmen vender retur til Loppen til oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. okt 2021
Add to Calendar