LØRDAG 12. DEC 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 170KR

FÅ BILLETTER!

THE SANDMEN

BITE THE BULLET

THE SANDMEN

De evigt cool og evigt rockende The Sandmen runder året af med en hæmningsløs omgang rock på Loppen!

Efter udgivelsen af deres 7. studiealbum 'Den Bedste Dag', der bl.a. fik ordene "Bejler til titlen som årets danske rock udgivelse" og 5 stjerner med på vejen i Berlingske, turnérede bandet landet tyndt på en stor forårsturné. Nu skal året afsluttes med manér, og det gøres bedst med et kæmpe rockbrag.

Meget er sket siden debuten i 1988, bl.a. er albummet 'Den Bedste Dag' bandets første danskesprogede udgivelse - men én ting har ikke ændret sig, The Sandmen spiller stadig med fuldstændig samme intensitet og energi, som da de var et ungt og fremadstormende rockband. Det er derfor næppe nogen tilfældighed, at de forsat spiller for udsolgte huse landet over.

The Sandmen er kendt som et kompromisløst, intenst og ekstremt velspillende live orkester, hvilket musikbladet Gaffas to seneste live anmeldelser også afspejler med 2 x 5 stjerne og ordene "The Sandmen imponerede med det hæmningsløse hærg som de altid er garant for".

The Sandmen anno 2015:

Allan Vegenfeldt (vokal), Stefan Moulvad (guitar), Michael Rasmussen (trommer), Jens Hein (bas), Palle Hjorth (keys)

 

BITE THE BULLET

Københavske Bite The Bullet er lyden af gnistrende fuzzrock, melodisk psychedelica og ren rock’n’roll. Med et drive af lige dele passion, nærvær og en søgen efter at få det enkle til at virke stort, det oprindelige til at virke nutidigt og nuet til at være stærkt, har de i februar udgivet deres andet album ​'Wheels'.

I et musikalsk smeltedigel af britisk 70’er rock, skandinavisk psychrock og generationer af rustik amerikansk blues fra Howlin Wolf til Dan Auerbach, skaber Bite The Bullet et opdateret bud på en retrorockplade med både hjerte og hjerne. Med sange som “What Am I Doing Here”, “Uniform“ og “Wheels” får lytteren både melodiske hooks, rå guitarer og et lyrisk univers om fremmedgørelse og desperation.

For Bite The Bullet handler rock'n'roll om at leve i nuet og være spontan, hvilket har været hele drivkraften for skabelsen af 'Wheels'. Pladen er et øjebliksbillede af hvor de står rent musikalsk og menneskeligt. Hele processen er gået hurtigt, lige fra at skrive sangene til at indspille og mixe pladen på bare 12 dage. Dette har ikke været for at forhaste processen, men for at bevare kreativiteten, nærværet og spilleglæden.

Bite The Bullet blev dannet i 2012, men bandets oprindelse går helt tilbage til et lille mørkt øvelokale i Vejle og musikkonkurrencen Den Gyldne Guitar i 1996. Her ser Paw Eriksen for første gang Christian Norup spille og sværger ved sig selv ”det kommer aldrig til at ske” om muligheden for at spille i samme band som ham ­ han syntes simpelthen han ser for kikset ud. I dag er status ”det kommer ikke til at ske uden” og i over et årti har de optrådt i forskellige konstellationer på et utal scener, sammen. Således har tankerne omkring Bite The Bullet været længe undervejs, men det er dog først i 2012 da de stjæler Thomas Storgaard Christiansen fra hans oprindelige band, at det hele går op i en højere enhed.

Siden Bite The Bullet blev dannet i 2012 er det blevet til et hav af koncerter i både Danmark og Tyskland og seneste en vellykket tour i 2014 på 18 shows i Tyskland og Østrig. Deres første album blev udgivet på det tyske selskab Bilocation Records og fik en flot modtagelse i pressen. Selveste Lemmy fra Motörhead har sågar håndplukket et eksemplar af pladen fra det tyske pladeselskab.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 12. dec 2015
Add to Calendar