LØRDAG 02. MAR 2024 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 170KR

SAM QUEALY(FR/AU)

Fransk-australske Sam Quealy er endelig aktuel med sit debutalbum, og til foråret bør du berede dig på den helt store erotiske og elektroniske lak-og-læder-fest, når den selvudnævnte techno pop-prinsesse indtager Loppen lørdag d. 2. marts! 

Den ene dag strutter Sam Quealy på de franske catwalks, den næste sidder hun i et fly på vej mod et show på en technoklub i Tyskland. Den franske aspirerende popstjernes unikke og genrebøjende sammensmeltning af syntetisk 00'er pop, moderne techno og start-80'ernes sprudlende, europæiske disco-scene har Quealy allerede sendt bølger fra Paris til Berlin.

Med en baggrund som danser og som medlem af vogue-modehuset Commes des Garcons kender Quealys kreativitet ingen grænser, hvilket også afspejler sig i hendes live-shows. Nu rammer det fransk/australske pop-fænomen for første gang Danmark, og vi er sikre på, at du godt kan forvente et live-show ud over det ordinære!

Performance art møder pop-sensibilitet i live optrædener, der bedst kan beskrives som over the top, når Quealy indtager en scene med sin magnetiske aura. Med en rockstjernes attitude og en popstjernes udseende trækker Quealy seksualitet, idealet om den absolutte superkvinde og elementer af drag ballroom-kultur med helt ud over scenekanten i et farligt forførende liveshow. 

Quealys musik emmer af selvsamme selvsikkerhed og punk-mentalitet. Quealy er aktuel med debutalbummet Blonde Venus (inspireret af Marlene Dietrich filmen med samme navn), der er en blatant hyldest kvindekamp, seksuel frigørelse. Blonde Venus udforsker en række af Quealys alter ego'er, fra den grådige kleptoman til den grandiøse diva, i et både dystopisk og dansabelt lydunivers, der både trækker tråde til Britney Spears, synth-pop legender som Soft Cell og det dunkende europæiske technomiljø.

Som en yderligere nuance i den farverige-palette tilføjer producer Marlon Magnée (La Femme) et islet af fransk je ne sais quoi  i form af en unik elektro-art-pop indflydelse. Kom med, når Sam Quealy tager klubben med ind på Loppen lørdag d. 2. marts!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 02. mar 2024
Add to Calendar