TORSDAG 16. APR 2015 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

THE SADIES(CA)

BITE THE BULLET

THE SADIES

Torontobandet The Sadies kommer tilbage til Loppen og beriger os med deres formidable liveshow! 

Blandingen af country, bluegrass, blues sammen med 60'er garage og psych tilsat surf og punkrock - alt sammen udført af meget dygtige musikere og perfomere. Udover en række fremragende plader i eget navn, har kvartetten ageret backingorkester for Neko Case (der kaldte The Sadies for "verdens bedste band"), John Doe, Jon Spencer (Blues Explosion), Roger Knox, Garth Hudson, Jon Langford, Mary Margaret O’Hara, Andre Williams og ikke mindst - Neil Young.

I begyndelsen af deres udgivelser havde mange svært ved at beskrive, hvordan The Sadies egentlig lød, for deres lydbillede opbygges af mange forskellige indflydelser. Nu om dage kan man blot konstaterer, at The Sadies lyder som The Sadies. 

Det 18. (!) studiealbum 'New Seasons’ (Yep Roc) fra 2007 blev en start på en bredede interesse for bandet, da albummet resulterede i en Juno-nominering i hjemlandet. Med ’Darker Circles’ 2011 fik bandet en Juno for bedste video. I 2013 udkom ’Internal Sounds’, og det album nåede et helt nyt niveau af opmærksomhed både i hjemlandet og internationalt. De tog et års fri for livekoncerter for indspille albummet, med Dallas Good i producersædet, og målet var at få alt til at være perfekt. Albummet siges at være det mest selvsikre album i deres karriere.

En regel The Sadies lever efter - hvis du laver fejl i studiet, så kan du lave det om, men du fejler ikke på scenen! 

Når The Sadies kommer tilbage (senest var i 2011), så er det altså med 'Internal Sounds' i bagagen, og vi ser frem til endnu en energisk koncert fra deres side!

 

BITE THE BULLET

Københavske Bite The Bullet er lyden af gnistrende fuzzrock, melodisk psychedelica og ren rock’n’roll. Med et drive af lige dele passion, nærvær og en søgen efter at få det enkle til at virke stort, det oprindelige til at virke nutidigt og nuet til at være stærkt, er de nu klar med deres andet album ​'Wheels'.

I et musikalsk smeltedigel af britisk 70’er rock, skandinavisk psychrock og generationer af rustik amerikansk blues fra Howlin Wolf til Dan Auerbach, skaber Bite The Bullet et opdateret bud på en retrorockplade med både hjerte og hjerne. Med sange som “What Am I Doing Here”, “Uniform“ og “Wheels” får lytteren både melodiske hooks, rå guitarer og et lyrisk univers om fremmedgørelse og desperation.

For Bite The Bullet handler rock ́n ́roll om at leve i nuet og være spontan, hvilket har været hele drivkraften for skabelsen af Wheels. Pladen er et øjebliksbillede af hvor de står rent musikalsk og menneskeligt. Hele processen er gået hurtigt, lige fra at skrive sangene til at indspille og mixe pladen på bare 12 dage. Dette har ikke været for at forhaste processen, men for at bevare kreativiteten, nærværet og spilleglæden.

Siden Bite The Bullet blev dannet i 2012 er det blevet til et hav af koncerter i både Danmark og Tyskland og seneste en vellykket tour i 2014 på 18 shows i Tyskland og Østrig. Deres første album blev udgivet på det tyske selskab Bilocation Records og fik en flot modtagelse i pressen. Selveste Lemmy fra Motörhead har sågar håndplukket et eksemplar af pladen fra det tyske pladeselskab.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. apr 2015
Add to Calendar