TORSDAG 26. MAJ 2022 - KL 20.30
UDSOLGT

RUSSIAN VILLAGE BOYS(RU)

MASKEDRENGEN

Not Another Event og Loppen præsenterer: Russian Village Boys (RUS)

Ruslands største eksportører af hardbass kommer til Danmark!

De uundgåelige Russian Village Boys er kendt fra den ene vilde Youtube video efter den anden. Med krykker og Lada i den ene video, til AK47 og 90'er greenscreen skills i den næste! Inspireret af hollandsk hardstyle og produceret iført tre striber; bassen er hård og direkte i dit fjæs. Dette er koncerten i 2022, du ikke vil misse!

Med nye udgivelser hver måned, den seneste Made In Russia feat. DJ Blyatman og en forlænget tour i Europa i 2019, har Russian Village Boys fået manifesteret sig som de ultimative hardbass-aktører i Rusland - måske verden over. Det sidste år har budt på CS fans meme-hits som 'Ez Katka' og 'Cyka Blyat' henover 'Instababe' og hyldesten til ADIDAS feat. Mr. Polska

Det bliver hårdt, det bliver stramt, det bliver dumt, det bliver Russian Village Boys for første gang i Danmark! Så find dit uoriginale tracksuit med 3 striber frem, drik din bedste brat helt ned i Stoli og kom og tramp Loppens trægulv til pindebrædder.

Support: Maskedrengen
Maskedrengen begyndte at lytte til hård elektronisk musik for 10 år siden og har over fem års erfaring i hard dance scenen. Maskedrengen er mest berømt for sin serie af “DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT”-mixtapes, der har over 35k plays på Soundcloud med UK hardcore, happy hardcore og hardtec, der mixes hurtigt ved 175BPM. Når Maskedrengen går på scenen kan intet blive dumt nok! Bochka, bass, kolbasit solo kolbaser po poyas golyy!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 26. maj 2022
Add to Calendar