SØNDAG 31. OKT 2021 - KL 19.00
ENTRÉ: 60KR

POPKORN NORDIC 2021

- KVARTFINALE

5 nøje udvalgte bands og artister står søn. d. 31. oktober klar på Loppens legendariske scene til at overbevise både publikum og jury om, at de er Sjællands bedste liveact i talentprojektet POPKORN NORDIC.

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen. Talentudviklingsforløbet POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes dansk/svenske band- og artistplatform, hvor sjællandske og skånske bands hjælpes til at tage skridtet videre i deres musikalske karriere. Nu er det danske deltagerfelt blevet indsnævret fra 100 til 10 bands til kvartfinalen på Loppen.

Søn. d. 31/10-21 kan du opleve kvartfinalen med 5 af de allerbedste acts på Loppen. Aftenen byder på både alt fra retrorock, gypsy rave, singer/songwriter, elektro og pop. Her er alt til dig, som vil have fingeren på pulsen i det musikalske vækstlag. 

Emma Hørlyck
Med eksperimenterende elementer og dansksproget pop-rock-poesi leger Emma Hørlyck med grænserne. I 2018 modtog hun Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm, og i 2020 udgav hun debutalbummet, “Fra En Drømmer Til En Anden”, der fik god omtale i bl.a. GAFFA og Go’morgen Danmark. Det skulle være blevet efterfulgt af en Danmarksturné, som blev aflyst grundet Corona, og det gav frustrationer nok til at hun blot to måneder efter første udgivelse stod klar med andet album: “KLAR, PARAT, RESTART”.

Before Fire
Before Fire er et rock n’ roll band med en old school lyd, som bliver brudt op af en moderne kant, der tilsammen kanaliserer lyden fra 70’er og 00’er rocken. Hvis du synes at rockmusikken i det 21. århundrede er blevet kedelig og ligegyldig, så forbered dig på at blive blæst bagover af Before Fires rå og hårdtslående energi!

CHILI
CHILI repræsenterer en generation af følsomme unge mennesker, der både kan være utrolig skrøbelige og ængstelige, men samtidig enormt velreflekterede og selvbevidste. Hendes musik er indbegrebet af intimitet, autencitet, og indelighed.

Himmerbarn
Himmerbarn dyrker legende, optimistisk og oprigtig hverdags-eksistentialisme i deres lydunivers, med dyb kærlighed til rødderne og hjemstavnen. Bandet består af samboende, gamle venner. De laver original, dansk musik og lyrik om livets, såvel som samfundets, op- og nedture, oftest med håbet i horisonten. Deres lydunivers består af kærlig, legende og poetisk folkepop drysset med blues og traditionel folkemusik. I musikken næres håbet om en lysere fremtid, om fornyelsen, og om at der en dag er færre fremmede i verden. I en præstegård i Hillerød har de tre venner brygget på en EP i snart 1/2 år, der udkommer komplet i november. 

Babylon Twist
Med referencer til funk, psych, electronica og punk fremstår Babylon Twist som et vaskeægte blandingsprodukt. I en verden hvor at fantasi er en mangelvare, leverer Babylon Twist et intergalaktisk frihedssyndikat.

Talentudvikling over sundet 
De bands som når længst i forløbet får lønnede festivaljobs på Helsingør Festival og HX Festival i Sverige i 2022 og et skræddersyet coachingforløb.
Popkorn Nordic handler om at udvikle de sjællandsk og skånske musikalske talenter og give dem forståelse og netværk på tværs af landegrænser. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching fra den danske og svenske musikbranche undervejs. Og alle bands og artister, der har ansøgt om at være med, er inviteret til en seminardag, hvor de kan høste tips og tricks fra nogle af musikbranchens skarpeste profiler.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 31. okt 2021
Add to Calendar