TIRSDAG 10. DEC 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 225KR

BIZARRE RIDE II

THE PHARCYDE(US)

DJ WHUT(US)

Julen falder tidligt i år for alle tilhængere af oldschool hip hop! København får nemlig fornemt besøg af Pharcyde-rapperne Fatlip og Slimkid3, der med det klassiske album Bizarre Ride II the Pharcyde som omdrejningspunkt får Loppen til at gynge d. 10. december. 

Den legendariske hip hop-gruppe Pharcyde fra Los Angeles, der oprindeligt bestod af Slimkid3, Bootie Brown, Imani og Fatlip, debuterede i 1992 med albummet Bizarre Ride II the Pharcyde, der indeholdt klassikeren "Passin Me By" og bangers som "Ya Mama" og "Oh Shit".

Albummet blev udnævnt til et af de bedste hip hop-album nogensinde af The Source, og er samtidigt at finde på Pitchfork-listen "Top 100 Favorite Records of the 90s". Senere blev albummet tilmed inkluderet på listen "1001 Albums You Must Hear Before You Die", som Pitchfork lavede i 2005, og det er netop dette album, der er i fokus, når Fatlip og Slimkid3, der repræsenterer Pharcyde i denne omgang, rammer Loppen lige før jul.

I 1995 frigav Pharcyde efterfølgeren Labcabincalifornia, hvor man finder kæmpehittet ”Runnin.” De har turneret med De La Soul og A Tribe Called Quest, og ligeledes arbejdet sammen med hip hop-giganter som J Dilla og Diamond D.

Glæd dig til et ægte oldschool hip hop-show med nogle af de tungeste bangere i hiphoppens historie, når Pharcyde lægger Loppen ned d. 10. december!

 

Support: DJ Whut

Jason "Dj Whut!" Rivera er født og opvokset i New York, men har i de seneste to årtier sørget for at varme crowded op forud for koncerter med kunstnere som Method Man, Raekwon, Raphael Saadiq, Jedi Mind Tricks, Mobb Deep og Action Bronson. 

Som musikconnosieur med en exceptionel smag for soul, funk og hiphop helt fra golden age-æraen og frem til i dag, og hans sofistiskerede stil har taget ham rundt som DJ til koncerter og fester i hele verden. Udover hans virke som live-DJ er han også involveret i flere projekter med lokale kunstnere og er resident DJ på danske klubber og spillesteder som Soultrain at Dolores. Med DJ Whut bag mixerpulten bliver vi 100% klar til hiphop fra den gamle skole i den allerbedste stil!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 10. dec 2019
Add to Calendar