LØRDAG 23. MAR 2024 - KL 21.00
ENTRÉ: 250KR

EKSTRAKONCERT

PEDE B

FILUKA

Pede B er uden tvivl én af Danmarks bedst begavede ordsmede. Nu er han tilbage med sit sekstende album Mercur, og det fejrer den danske rapper med en større Danmarkstour til foråret, der ender på Loppen til ekstrakoncerten lørdag d. 23. marts med Filuka som special guest!

Hvem er kongen af danske rapkoncerter? Med et omfattende og anmelderrost bagkatalog, udsolgte shows i hele landet og adskillige danmarksmesterskabet i freestylerap er Pede B en af genrens største entertainere. Uden et stort pladeselskab i ryggen, har Pede B fyldt Store Vegas ikoniske sal to gange og opnået næsten 50 millioner streams på Spotify.

Forbered dig på et liveshow med nye og gamle numre, smittende energi, høj publikumskontakt og improviserede rim, når den ukronede konge af scenen starter festen. Pede B har desuden nogle af landets mest dedikerede fans, så der er garanti for vild stemning!

Pede B har netop udgivet sit længe ventede album Mercur, der udkom d. 3. november. Fans har taget særdeles godt imod det og GAFFA kvitterede med 5 stjerner. Albummet er som skræddersyet til alle landets scener, og blander ny og gammel lyd i et herligt virvar af fængende musik.

Den kommende turné kommer til at foregå under navnet Mercur Geburtstag Tour 2024, hvor Pede B kommer godt rundt i det danske landskab med et besøg i 11 byer i det tidlige forår med Loppen som det sidste og eneste stop i København. Publikum kan forvente en boullionterning af rapperens omfattende bagkatalog. Han rammer bredt hos den danske befolkning, hvor både ældre fans af dansk hiphop kender musikken, og de helt unge hoppede med på vognen, da Pedes 10 år gamle nummer "Hun Vil Ha" gik viralt på TikTok sidste år.

Pede B er en institution i dansk rap og det er nu han høster de sidste to årtiers arbejde. Publikum, streams og kendskab har aldrig været større, og det kan du nyde godt af, når rapperen rammer Loppen d. 22. marts!

FILUKA
Med sit skarpe tekstunivers og en gribende live performance, puncher Filuka sig ind blandt de mest lovende hip hop-navne herhjemme. Hendes distinkte kækhed sætter tonen, når hun både rapper og synger om livets finurlige aspekter, en benhård baggrund og vejen til frihed. Kernen i Filuka-lyden er energisk hip hop, let-krydret med varme toner fra soul og reggae. 

En lyd, der med rapperens live-band i ryggen indtil nu har braget ud over scenekanten på adskillige festivaler og venues såsom UHØRT, Vega, Den Grå Hal og Nørrebro Teater. Filuka er netop nu på vej med en serie af helt nyt materiale, som præsenteres på endnu flere af landets scener i 2024 - heriblandt også på Loppen lørdag d. 23. marts!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 23. mar 2024
Add to Calendar