FREDAG 05. APR 2024 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

FREESTYLE RAP BATTLE

ON THE SPOT CREW

STEENEN, DOPEMAN & LAPELLO

Oplev en eksplosion af kreativitet og skarpe rim, når Danmarks absolut bedste freestylerappere samles til et unikt battleshow, hvor publikum er med til at skabe magien!

Når On The Spot Crew træder ind i rampelyset, er der lagt op til en intens 8-mandsturnering, hvor emnerne kommer fra dig og dine medtilskuere, og hvor alt kan ske! Denne eleitegruppe af Danmarks mest talentfulde freestylerappere tæller hele 3 danmarksmestre og utallige medaljer imellem dem, er du sikret en aften fyldt med topkvalitet.  

Line-Up:  Den Lette Gade, Elias Ben Afia, Vinzent, Spasmager, Conradi, Flammen, Lillebror & Akapelle.  

Vært: Janus Forssling 

Beats: Wilhook

Steenen, Dopeman & Lapello

Steenen, Dopeman & Lapello er ikke din gennemsnitlige rapgruppe. Med en lyd, der spænder over klassisk hip hop, drum and bass, Pop, og meget mere, er deres musik noget af det mest alsidige, du kan finde på den danske musikscene. Live leverer de en energisk forestilling, der har gjort dem kendt for deres høje energi og interaktion med publikum. De bringer også DJ Luffone med på scenen, kendt for sin timing og tekniske snilde, hvilket forstærker deres samspil.

Information beskriver dem som “tre unge rødder med ild i rimene og krudt i produktionen, der smadder rapper hen over hidsige bas beats, som man enten må flygte fra eller gå amok til". Steenen, Dopeman & Lapello er ikke bange for at blande genrer og skabe en musikalsk cocktail, der skiller sig ud. Hold øje med dem, hvis du er på udkig efter noget friskt og anderledes inden for rapscenen.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 05. apr 2024
Add to Calendar