LØRDAG 13. MAJ 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 170KR

ODDISEE(US)

& GOOD COMPNY(US)

Du kan se frem til intelligente rim tilsat jazzede og soulfulde beats, når den amerikanske rapper og producer, Oddisee, endelig vender tilbage til Loppen d. 13. maj. Med sig bringer han de uimodståelige, Good Compny, der ved, hvordan man sammensætter et organisk hip hop-groove, der taler til både hjernen og hjertet.

Amir Mohamed el Khalifa - bedre kendt under aliaset Oddisee - er født i Washington, DC og voksede op med en sudanesisk far og en afrikansk-amerikansk mor. Gennem hans opvækst i Prince George's County var han vidne til en udpræget ulighed, der har gjort hans kunstneriske virke lige så politisk som sin fødeby. 

Oddisee er da også efter eget udsagn inspireret af tidlige East Coast rap-legender som Eric B. & Rakim, De La Soul og A Tribe Called Quest, og det er bl.a. også igennem deres dybsindige tekster, at den produktive rapper har fået sin potente, politiske stemme. 

Til at akkompagnere sin sproglige håndtering af "the human condition", fusionerer Oddisee elementer af jazz, funk, soul og go-go i sin organiske produktion, der på mange måder har gjort ham til en ener på den internationale hip hop-scene. Det samme har hans valg om at ungå at forfølge pladekontrakter, men i stedet egenhændigt at producere, indspille sine album, samt selv tage vare på marketingstrategier og tourplanlægning. 

Foruden en lang række headlining-turnéer med sit fremragende liveband, Good Compny, har Oddisee mange albumudgivelser på bagen, bl.a. The Beauty in All, AlwastaThe Iceberg og The Good Fight, der bragte rapperen forbi Loppen i 2015. Nu vender han endelig tilbage med sin intelligente concious rap og Good Compny, og vi er ikke i tvivl om, at vi netop kommer til at være i særdeles godt selskab lørdag d. 13. maj!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 13. maj 2023
Add to Calendar