LØRDAG 16. APR 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

NORDIC NIGHT:

JØRCK

DROWNED SESSION

ULVETIMEN

Nordic Night på Loppen er dedikeret til den nordiske lyd.  

I samarbejde med Supermoon Music har vi samlet tre spændende bands, der alle giver deres bud på den stemningsfyldte, nordiske lyd. Forvent en aften i et folk/americana-præget univers med dunkle historier og flotte kompositioner. 

 

JØRCK

Jørck er symbiosen mellem sangerinde Trine Jørck og multiinstrumentalist Torben Guldager, hvor et stemningsmættet og americana-filmisk univers skabes. De har bla. turneret med Jacob Bellens, The Blue Van og Maggie Bjørklund og har to tidligere udgivelser bag sig. Blandt inspirationerne findes navne som Portishead, Nick Cave og Slowdive. 

Duoen er netop nu højaktuelle med deres nye album, 'Black Sun', der har modtaget adskillige flotte ord af bla. Gaffa, Noisey, CAPAC og Unison. 

 

DROWNED SESSION

Drowned Session er et dansk/færøsk folkrockband med en distinkt nordisk lyd. Der kombineres instrumenter fra amerikansk og nordisk folk, tilsat elementer af aggressiv post-rock. Drowned Session bevæger sig mellem det mørke og lavmælte til det eksplosivt udsyrede i lignende tråd med Nick Cave & The Bad Seeds. 

Kvartettens tre hidtidige udgivelser er alle anmelderroste for deres stærke lyrik, knugende historier og distinke univers.  

 

ULVETIMEN (ERSTATTER CAVED CROW)

Ulvetimen byder på dunkle og uromantiske sange, der musikalsk blander nordisk rockmelankoli med elementer fra amerikansk folk. Med blandt andre Nick Cave som lyrisk forbillede handler Kristian Kjærulff Ravns danske tekster om gode intentioner, som oftest ender i den helt anden boldgade. Ulvetimen forbinder tekster om menneskers dyriske drifter med et kontrastfyldt lydunivers og omfavner lytteren med konstellationer af liderlighed og melankoli, angst og skønhed, afmagt og vildskab. Denne aften optræder Ulvetimen som duo.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 16. apr 2016
Add to Calendar