FREDAG 10. NOV 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 199KR | PARTOUT: 349KR

NOCTURNEFEST 2023

ISOLE(SE)

FVNERAL FVKK(DE)

OPHIS(DE)

BLAZING ETERNITY

FUNERAL CHASM

KRONIC

Nocturnefest – festivalen dedikeret til doom og dark metal - vender endelig tilbage til Loppen efter pandemiens kvælertag og præsentere seks tonstunge bands fra ind- og udland d. 10.-11. november 2023!

Nocturnefest har de tidligere år præsenteret prominente doom metal bands som Saturnus, Hamferd, October Tide, Solstice, Katla, og mange flere. Og nu er det så tid igen med to aftener af det ypperste tunge og mørke doom og dark metal. Følgende bands er på plakaten:

ISOLE
Svenske Isole havde Nocturnefest publikummet også glæden af i 2020, men da de nu er album aktuelle med det nye album Anesidora og sågar skulle på tour i november, blev de gaflet igen til Nocturnefest 2023. Bandets stemingsfyldte, episke og melodiske doom metal går rent ind, og er et profileret act på doom scenen.

FVNERAL FVKK
Nocturnefest er stolte af at kunne præsentere Fvneral Fvkk fra Hamborg for første gang nogensinde i København. Bandets sublime album Carnal Confessions fra 2019 med dets storladne, episke doom metal blev hurtigt en klassiker inden for genren. Mange har efterspurgt Fvneral Fvkk på Nocturnefest, og nu bliver det endelig en realitet!

OPHIS
Ophis, ligeledes fra Hamborg, deler et par medlemmer med Fvneral Fvkk. Men stilmæssigt er vi ovre i doom/death genren, med en lyd der er meget inspireret af doom/death scenen i starten af 90’erne, hvor bands som Paradise Lost, Anathema og My Dying Bride stadig lød tunge og rå. Ophis blev dannet tilbage i 2001, og har 5 albums i bagagen, og en masse tour-aktivitet.

BLAZING ETERNITY
Dette bliver danske Blazing Eternitys første live-optræden i 11 år, så det er bliver et glædeligt gensyn. Bandet blev dannet tilbage i 1993, og har optrådt med bl.a. Satyricon og Borknagar, såvel som på Roskilde Festival. Blazing Eternitys melodiske blanding af doom og gothic metal udmøntede sig i to albums på tyske Prophecy. Nu er de i gang med indspilningerne til deres første album i 20 år, og på Nocturnefest er der live-premiere på flere af de nye numre.

FUNERAL CHASM
Funeral Chasm leverer mørk og depressiv funeral doom/death metal, som samtidig har en stor skønhed over sig med influenser fra både 90’ernes doom og 80’ernes goth lyd. Bandet består af medlemmer, der i den grad har gjort sig bemærket i f.eks. Woebegone Obscured, Altar Of Oblivion etc. Nocturnefest er meget beærede over at kunne præsentere den første koncert nogensinde med Funeral Chasm.

KRONIC
Kronic fra Amager gæstede Nocturnefest tilbage i 2019, men med det helt nye album Old Story, der udkom tidligere i år, var det på tide at få dem tilbage på scenen igen til Nocturnefest med deres tonstunge, men melodiske doom-death metal.

En enkelt dag koster 199 kr., mens du kan komme med begge dage for kun 349 kr. Billetter kan købes via Billetto.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 10. nov 2023
Add to Calendar