FREDAG 01. MAR 2024 - KL 21.00
ENTRÉ: 230KR

OBS. FÅ BILLETTER!

NIELS SKOUSEN(& BAND)

Oplev en af landets største sangskrivere, når Niels Skousen vender tilbage til Loppen for første gang i syv år fredag d. 1. marts 2024. Med sig på scenen har han sit fremragende og trofaste liveband, så der er uden tvivl lagt op til fantastisk aften. 

Niels Skousen går mod de 80 år. Han har været med hele vejen fra beatgenerationen, gennem hippietiden, spadseret gennem det politiske landskab til i dag, hvor han stadig fremstår som en skarp og kærlig iagttager af virkeligheden udenfor vores vinduer og på vores skærme i det lille hjem.

Niels Skousen fik en sensationel start på karrieren. Hans første udgivelse som sangskriver var det ikoniske album Herfra Hvor Vi Står, som han leverede alle sangene til. Med dette album indskrev Niels Skousen sig i den danske rockhistorie som en personlig og følsom sangskriver med en usædvanlig dybde i sin lyrik. Med Peter Ingemann på bas og som bandleder, manifesterer de sig på scenen som Skousen & Ingemann.

Og Niels Skousen er her endnu. Han har været her hele tiden. Han er her i dag, med nye sange, nye musikalske indspark.

Niels Skousen er en sangskriver der tør gå ind i og røre ved mørke områder i livet. Der er en alvor i hans sange og alligevel en lethed, der er forløsende. Bag de mørke toner, ligger der en understrøm af skarp humor. En stemme i tiden. En personlig stemme med en personlig henvendelse.

Han nærmer sig de 80. Stadig aktiv, med en fremragende performance, og med et særdeles skarpt band bag sig bestående af Kristoffer Munck Mortensen (guitar), Anders Mathiasen (guitar), Jens Hein (bas) og Bjørn Heebøll (trommer). 

Derudover er Niels Skousen stadig i et inspirerende on going samarbejde med produceren Nikolaj Nørlund, men spørger man, hvad Niels Skousen bringer med sig til sit publikum, svarer han selv, kort og godt:

"Mine sange handler om dig og mig. Det vi gør med og mod hinanden. De handler om tid og bevægelse, om grænser og håb, om erindring og tilstedeværelse. De er et nedslag i tiden og samtidig et blik på alle de år, som vi i fællesskab har været vidne til.

Blæsten og Regnen er titlen på Niels Skousens seneste album fra november 2022, der behandler temaer som erindring og længsel. Barndommens land og utopien. Ting som er tabt og fundet igen. Blæsten og Regnen er sange fra hjertet, og fredag d. 1. marts kan du høre dem live på Loppen direkte fra Niels Skousen selv med band. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 01. mar 2024
Add to Calendar