FREDAG 10. OKT 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

NAVNELØS

TEMPLE

NAVNELØS

Navneløs er et fem mand (m/k) stort projekt med musikken som omdrejningspunkt. Projektet tog sin begyndelse i 2009, hvor forsangerinde Lin Rosenbeck, guitarist Andreas Ledet og primus motor Johan Kruse skabte det første nummer i et projekt på Klejtrup Musikefterskole. Siden er orkestret og ambitionerne vokset eksplosivt! 

Siden september 2012, hvor orkesterets debut-ep udkom, er det gået stærkt for den dansksprogede gruppe. Med en række stærke anmeldelser fik orkesteret bl.a. chancen for at spille på Roskilde Festival og Smukfest. I februar udkom orkesterets debut-album under titlen “Værk”, der fulgte op til hypen med et utal af roser i den danske musikpresse. Første-singlen "Tænkt på et sted" røg hurtigt i rotation på DR P6 Beat og lå på P3's Barometerliste i de maksimale 8 uger, og i maj sender Navneløs singlen "Forsvandt" på gaden.

“Vores generations konstante søgen efter kærlighed og forståelse, har skabt både længsel og fortabthed. Det er de følelser, vi prøver at afspejle i vores musik og tekster” siger Lin og Johan, bandets to frontfigurer. I sangskrivningen afsøges konstant grænser i både det musikalske og lyriske udtryk. Navneløs skaber i deres værker et rum af naiv melankoli og håbefuld lyrik - med en ofte overraskende og altid iørefaldende melodilinje som ledetråd.

Af det unge band kan man forvente en kombination af kammerrock, klassisk, og jazz uden at mærke den store trang til at slå sig tungt ned et enkelt sted. Det ene øjeblik er musikken minimalistisk. Pludselig pompøs. Snart – ofte – bjergtagende. Med cello, klaver, messingblæsere, støjende guitarer og Lin Rosenbecks karakterfulde vokal i spidsen er Navneløs på en smuk, ung flugt fra kategoriernes tyranni.  

 

"Med en gennemsnitsalder på 19 år er det svært ikke at være imponeret over den originalitet og vellyd, som de formår at få ud af deres materiale. Strygerne fylder meget i lydbilledet, og det er en fryd at lytte til de meget minimalistiske og melankolske fordybelser, der kommer ud af det."

- Gaffa

 

TEMPLE

Det københavnerbaserede orkester bevæger sig i et spændingsfelt mellem alternativ pop og ambiente klange, men altid med forsanger Nils Blocks intense vokal som bund. Tidligere har trioen hittet med nummeret “Renegade” på Det Elektriske Barometer, hvor det fornemt lå i de maksimale 8 uger. Nummeret stammer fra orkesterets debut-ep “Temple EP” fra 2013. I september er Temple klar med en ny udgivelse i form af fuldlængdealbummet "Fluorescence". 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 10. okt 2014
Add to Calendar