LØRDAG 28. NOV 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

MUSKETER FESTIVAL 2020

- EN FOR ALLE OG ALLE FOR LOPPEN!

GÆSTEMUSKETERER: PIA RAUG, NIELS SKOUSEN, PER KRISTENSEN, WILI JØNSSON, MARIA LAURETTE FRIIS, JONAS STRUCK, MADS HYHNE, MARILYN MAZUR, TS HØEG, JAKOB KULLBERG + KRESTEN OSGOOD ‘OG HVAD ER KLOKKEN’ FEAT SNÖLEOPARDEN

Musketer Festival 2020
- en for alle og alle for Loppen

En perlerække af fremtrædende musikalske personligheder træder sammen henover den sidste weekend i november for at skabe en ny udgave af Musketer Festival - en helt særlig begivenhed, som hylder musikkens kraft på tværs af generationer og genreskel og i denne udgave samtidig markerer en brændende musikalsk hilsen og støtte til det økonomisk nødstedte spillested Loppen.

Trommeslager og kapelmester Kresten Osgood og hans gruppe ’Og Hvad Er Klokken’ - udvidet med multiinstrumentalisten Snöleoparden - agerer musikalske igangsættere for op mod 20 gæsteprofiler med konstellationer, der vil overraske, begejstre og vinde nyt land. 

I løbet af de to aftener kan du opleve:
Pia Raug - vox, guitar
Bisse - vox
Niels Skousen - vox
Pharfar - vox
Maria Laurette Friis - vox, keys
Per Kristensen - vox, guitar
Jesper Zeuthen - sax
Jonas Struck - guitar
Jeppe Saugmann - keys
Per Vers - vox
TS Høeg - sax, vox
Jomi Massage - vox
Jørgen Teller - guitar
Marilyn Mazur - drums, keys
Jakob Kullberg - cello
Maria Bertel - trombone
Wili Jønsson - bass
Mads Hyhne - trombone

Musketer-bandet består af:
Kresten Osgood - trommer, keys
Snöleoparden - guitar mm
Thomas Vang - bas
Jesper Løvdal - sax, fløjte

Musketer Festival er skabt af den musikalske dynamo Kresten Osgood i samarbejde med musikforeningen Jazz Club Loco. Festivalen har med års mellemrum fundet sted siden undfangelsen i 2005. De tidligere Musketer-arrangementer har sat sig varige spor i form af både nye samarbejder og uforglemmelige konstellationer, der udelukkende har manifesteret sig i det givne øjeblik.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 28. nov 2020
Add to Calendar